Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

A BUDAPESTI I. ÉS XII. KERÜLETI ÜGYÉSZSÉG HIRDETMÉNYE

A BUDAPESTI I. ÉS XII. KERÜLETI ÜGYÉSZSÉG HIRDETMÉNYE

HIRDETMÉNY

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség 2020. február 7. napján hozott Bfk.5379/2017/7. számú határozatát a Be. 135. §-a (1) bekezdésének a) pontja alapján fk. Molnár Benjámin Miklós részére hirdetményi úton kézbesítem.
A hirdetményt a Be. 135. §-ának (3) bekezdés a) pontja, valamint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 197. § (4) bekezdése alapján tizenöt napra közzé kell tenni az ügyészség elektronikus tájékoztatásra szolgáló honlapján.
A hirdetményt a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 197. § (5) bekezdése alapján a Budapest XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat saját vagy társulásaik által közösen működtetett, vagy a felügyeletüket, szakmai irányításukat vagy működésükkel kapcsolatos koordinációt ellátó szervek által tájékoztatás céljára fenntartott honlapon is közzé kell tenni.
Fk. Molnár Benjámin Miklós a hirdetmény útján kézbesített Bfk. 5379/2017/7. számú hivatalos iratot a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészségen (1122 Budapest, Maros u. 6/A) hivatali időben veheti át.
A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 197. § (6) bekezdése alapján az ügyiratot a hirdetménynek az ügyészség elektronikus tájékoztatásra szolgáló honlapján történő közzétételétől számított tizenötödik napon kell kézbesítettnek tekinteni.

Budapest, 2020. október 15.

Dr. Lendel Judit
fiatalkorúak ügyésze
kerületi vezető-helyettes ügyész