Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

automata03

Elindult a „Hegyvidéki Betegirányítási” modellprogram

2018. április 16-tól „Hegyvidéki Betegirányítási” modellprogram indult a Böszörményi út 20. szám alatti háziorvosi és házi gyermekorvosi rendelőben.

A Hegyvidéki Önkormányzat kiemelt feladatnak tartja a kerületi egészségügyi alapellátás fejlesztését. Folyamatosan zajlik a 2016-ban indított rendelő felújítási program, 2018. április 16-tól pedig az önkormányzat bevezette az ún. Hegyvidéki Betegirányítási Programot, első lépésként a Böszörményi út 20. sz. alatti rendelőkben.

A programban érintett nyolc orvossal, egészségügyi szakszemélyzettel egyeztetve, sajátos szakmai szempontjaikat is figyelembe véve mind a gyermekrendelésen, egészséges gyermekek tanácsadásán, mind pedig a felnőtt lakosságot ellátó rendeléseken indult teszt üzemmódban az új rendszer.

automata02

Ennek során a várótermekben sorszámhúzó automatákat helyeztünk ki. A monitorokon a páciensek nyomon követhetik a rendelésre behívó sorszámokat, valamint hasznos, az egészség megőrzését, vagy éppen aktuális, fontos önkormányzati híreket is olvashatnak.

Internetes regisztrációra és időpontfoglalásra a www.hebir.hu weboldalon van lehetőség. Amennyiben nem az interneten foglal időpontot a rendelésre, akkor azt a (06-1) 224-0294-es telefonszámon megteheti!

A rendszer működéséről a külön telefonvonallal (06-1-224-0294) rendelkező Betegirányítási Előjegyzési Iroda szakszemélyzete nyújt részletesebb információt, illetve azokról a helyszínen kihelyezett tájékoztatókban olvashatnak.