Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Bela_k_ut

FELHÍVÁS - Forgalmi rend változás a Béla király úton!

FIGYELEM! TOVÁBB TART A BÉLA KIRÁLY ÚT LEZÁRÁSA!

A csapadékos időjárás következtében egy nappal tovább, 2019. augusztus 15-ig tart a Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út találkozásánál épülő körforgalom munkálatai miatti útlezárás és forgalmi rend változás!

Köszönjük megértésüket!


Tájékoztatjuk, hogy a Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út találkozásánál épülő körforgalom munkálatai miatt 2019. augusztus 14-én (szerdán) reggel 7 órától este 19 óráig lezárják a Béla király utat a Béla király út - Kútvölgyi út - Csillagvölgyi út csomópontnál, továbbá a Béla király út - Cinege út kereszteződésénél.
A Csillagvölgyi út ugyanezen időszakban zsákutca lesz az Alkony út és a Béla király út – Kútvölgyi út – Csillagvölgyi út csomópont között, megközelíteni az Alkony út felől lehet.
A Béla király út lezárt szakaszának kiváltása a Béla király út - Cinege út – Kútvölgyi út útvonalon lesz biztosítva. A lezárt szakaszra kizárólag a fenti irányból (Cinege út) hajthatnak be az ott lakók. Az épülő körforgalomnál jelzőőr irányítja a forgalmat az útszűkületben.
A 155-ös busz közlekedését a változás nem érinti, a járat vonalán esetleg néhány perces késésre lehet számítani.
Kérjük szíves megértését és együttműködését.

A tájékoztató térképet itt találja:

Bela_kir_lezaras_1