Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

futoklub01

Futóklub a Gesztenyés kertben extra szolgáltatásokkal

Ősszel vehették hivatalosan is birtokba a Gesztenyés kertben újonnan kialakított futókört a kerületiek, akiket most, az Aktív Hegyvidék program keretében hív rendszeresen mozogni a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft.

Ráadásul, a futók edzés után a szomszédos MOM Sportban ingyenesen használhatják a szaunát és az uszodát. A gesztenyés kerti futóklub első edzésén Móczán Mónika elmondta, hogy a foglalkozásokat keddenként tartják, méghozzá a téli időszakban is. Ez azért különleges, mert a Városmajorban és a Normafán nagy sikerrel működő futóklubok ebben az időszakban szünetet tartanak.
futoklub07

„Természetesen nemcsak a már velünk futókat, hanem a kezdőket is várjuk, hiszen minden edzésen két különböző erősségű csapatot alakítunk. Lesznek hosszabb távok, alkalmanként elfutunk a Citadelláig, a Dunához vagy a Budai várhoz” – hívta fel a figyelmet a szervező Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. vezetője.

A futóklub különleges szolgáltatásait emelte ki Fonti Krisztina, aki arról beszélt, hogy a futás mellett úszhatnak és szaunázhatnak is a résztvevők.

„A MOM Sport jóvoltából, az edzés végeztével a futók használhatják a sportközpont uszodáját, amennyiben kerületi lakosok, ezt a helyszíni regisztrációt követően térítésmentesen tehetik meg. Akik más kerületből érkeznek, kedvezményes áron vehetik igénybe a szolgáltatásokat” – hangsúlyozta Fonti Krisztina hozzáfűzve, hogy a hegyvidéki polgárok számára az Aktív Hegyvidék valamennyi programja ingyenes.

Az edzések keddenként 18.30-kor kezdődnek, gyülekező hat órától a MOM Sport recepciójánál, ahol a belépésre jogosító karórák is átvehetők.