Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Gépházfelújítást végez a Vízművek az Irhás árok területén

Gépházfelújítást végez a Vízművek az Irhás árok területén

A Fővárosi Vízművek Zrt. az Irhás árok területének ivóvíz-szolgáltatásában meghatározó szerepet betöltő gépház felújítását végzi.

A munkálatok 2021. november 17-én 10.00 órától várhatóan 14.00 óráig vízhiányt okoznak az alábbi területen:

  • Moha utca Perem dűlő és Nőszirom utca közötti szakasza
  • Irhás árok Perem dűlő és Hörcsög utca közötti szakasza
  • Magas úti lejtő egy szakasza
  • Adorján út
  • Kakukkhegyi út - Ördögorom lejtő – Varjúháj utca – Kismákfa utca – Nagymákfa utca – Irhás köz – Irhásárok – Lidérc utca – Ördögszikla utca - Kikerics utca – Magasúti lejtő – Lidérc utca – Futrinka utca – Hörcsög utca – Irhás árok által határolt terület

A Vízművek a járványhelyzetre való tekintettel is mindent megtesz annak érdekében, hogy a vízellátás zavartalan legyen, vannak azonban olyan halaszthatatlan felújítási-karbantartási munkák, melyek elmulasztása esetlegesen a vízminőség biztonságát veszélyeztethetné. Ezek közé tartozik a város vízellátása szempontjából meghatározó gépházak rekonstrukciója. A szolgáltató ezen munkálatoknak során is mindent megtesz a lehetőségekhez mérten, hogy a szolgáltatás folyamatosságát fenntartsa.

A munkálatokról a Fővárosi Vízművek a www.vizmuvek.hu honlapon és a társaság Facebook-oldalán is hírt ad, az érintett lakókat szórólapon tájékoztatja.

A tervezett munkálatok elvégzése hosszú távon biztosítja a kerület lakosainak és intézményeinek a biztonságos, zavartalan szolgáltatást és a folyamatosan jó minőségű ivóvizet.

Türelmüket és megértésüket köszönjük!