Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Gyümölcsöző Hegyvidék program

Gyümölcsöző Hegyvidék program

HOZZUK VISSZA AZ ŐSHONOS GYÜMÖLCSFÁKAT HEGYVIDÉKI KERTJEINKBE KÖZÖSEN!

A Gyümölcsöző Hegyvidék program részeként a Hegyvidéki Zöld Iroda kedvezményes gyümölcsfavásárt hirdet azon XII. kerületi lakóhellyel rendelkező lakosok számára, akik szívesen ültetnének és gondoznának kertjükben őshonos gyümölcsfát, hogy az elkövetkezendő években egészséges gyümölcsöt termelhessenek helyben, saját maguk és szeretteik számára.

A program keretében az Önkormányzat jóvoltából ingatlanonként maximum 2 db gyümölcsfa csemete vásárolható meg féláron.

Minden megvásárolt gyümölcsfához ingyenesen biztosítunk egy darab karót és egy „Gondos csomagot”.

Jelentkezni kizárólag online a https://eugyintezes.hegyvidek.hu/ honlapon a regisztrációt/bejelentkezést követően a Zöld Iroda fül alatt, csak azonosított fiókkal rendelkezők tudnak.

Jelentkezési időszak: 2021. szeptember 13-tól 2021. október 1. péntek 13 óráig.

A Zöld Iroda a szolgáltatást a jelentkezés sorrendjében, a rendelkezésre álló költségkeret kimerüléséig tudja biztosítani.

A választható őshonos gyümölcsfafajták leírása:

 

A jelentkezési felületen már a kedvezményes árak kerülnek feltüntetésre!

A program a Méhbarát Hegyvidék kezdeményezést is támogatja; hiszen virágzó, mézelő fák ültetésével elősegítjük a kerületben a beporzó rovarok, köztük a házi méhek elterjedését. Ezen méhek áldásos munkájának eredménye lesz majd az-az alma, melyet pár év múlva boldogan a szánkhoz emelhetünk.

A programról további tájékoztatást a 06-70/938-8474-es telefonszámon, illetve a zoldpont@hegyvidek.hu elérhetőségen nyújtunk.