Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Csorsz_utca_lezaras_

Hétvégi útlezárás a Csörsz utcában

2019. szeptember 29-én, vasárnap 04 órától 23 óráig a Csörsz utca 41. és 53/a szám közötti útszakasza (MOMkult és a MoM Sport között) lezárásra kerül a Hegyvidéki Autómentes Nap rendezvény kapcsán.

Tisztelt Hegyvidéki Polgárok!

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy 2019. szeptember 29-én vasárnap 04 órától 23 óráig a Csörsz utca 41. és 53/a szám közötti útszakasza (MOMkult és a MoM Sport között) lezárásra kerül a Hegyvidéki Autómentes Nap rendezvény kapcsán. Az érintett útszakaszon tilos lesz a gépjárműforgalom és a parkolás, valamint a közterületen hagyott gépjárművek a hajnali órákban elszállításra kerülnek. Továbbá a 212-es autóbusz mindkét irányban terelve közlekedik a Jagelló utcai megállókat érintve.

A Hegyvidéki Autómentes Nap az Európai Mobilitási Hét programsorozathoz csatlakozva 2019. szeptember 29-én (vasárnap) 10:00 és 18:00 óra között kerül megrendezésre a Csörsz utca 300 m hosszú szakaszán és a Sirály sétányon, ahol különböző, környezetbarát közlekedési módokat, elektromos közlekedési eszközöket bemutató/népszerűsítő foglalkozások mellett, játszóház, öko kézműves foglalkozás is várja az érdeklődőket.

Az eseménnyel egy időben a MOMkult udvarán a Gesztenye Napok programjai kerülnek megtartásra.

A két programról bővebb leírás ide kattintva vagy az esemény Facebook oldalán ide kattintva található.

 

Üdvözlettel:

Hegyvidéki Önkormányzat