Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Kérdőíves felmérés a Hegyvidéken

Kérdőíves felmérés a Hegyvidéken

A Hegyvidéki Önkormányzat a törvényi kötelezettsége alapján felülvizsgálja a 2015-ben megalkotott Integrált Településfejlesztési Stratégiáját, hogy újabb öt évre meghatározza a fejlesztési céljait.

A lakossági igények minél alaposabb megismerése érdekében közvélemény-kutatás készül: ennek keretében, január végétől várhatóan március végéig kérdezőbiztosok keresik fel a XII. kerületi háztartásokat, összesen 2200 embert.

A kérdőívezést végzők a polgármester aláírásával ellátott önkormányzati megbízólevél felmutatásával igazolják, hogy az önkormányzat megbízásából járnak el. A válaszadás önkéntes, a kérdőívek kitöltése pedig anonim módon történik, a kutatásban résztvevők nem lesznek beazonosíthatóak.

A felmérés célja, hogy kiderüljön: az itt élők milyen szolgáltatásokra tartanak igényt az egészségügyi, szociális ellátásoktól kezdve a kulturális és sportolási lehetőségeken át a különféle üzletekig. A vizsgálat Részletesen foglalkozik a közlekedési szokásainkkal, valamint azzal is, hogyan értékeljük a közvetlen, vagy tágabb környezetünk utcaképét, tisztaságát, közbiztonságát, vagy a zöldterületek állapotát.