Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

magyar_erzsebet_koszontese03


Magyar Erzsébetet köszöntötték

Meglepetés ünnepséget szerveztek a Németvölgyi Általános Iskola logopédiai osztályába járó, negyedikes gyermekek szülei, akik virággal és emléklappal várták Magyar Erzsébet osztályfőnököt. Így köszönték meg az elmúlt négy évet, és azt, hogy a felső évfolyamba vezette tanítványait. A reggeli becsöngetés előtti percekben a tanteremben lepték meg az erről mit sem tudó pedagógust, aki Pokorni Zoltántól vehette át az ajándékokat. Magyar Erzsébet láthatóan meghatódva fogadta a gratulációkat, majd elmondta, hogy az elmúlt négy évben is minden segítséget megkapott a szülőktől.

„Érezem a családok támogatását, ami azért fontos, mert csak akkor érhetünk el sikereket, ha egy irányba húz a gyerek, a szülő és a pedagógus. Ez nálunk megvolt, megvan, ahogyan az elmúlt negyven évben sem tapasztaltam mást” – hangsúlyozta az ünnepelt. Dimanopulosz Andrea igazgató arra hívta fel a figyelmet, hogy a pedagógusok a legjobban az iskolában, tanítványaik között érzik magukat. Az pedig, ha a szülőktől kapnak elismerést, különösen fontos számukra.

magyar_erzsebet_koszontese08

Pokorni Zoltán polgármester kiemelte: a köszönet nemcsak a 4.c osztállyal együtt eltöltött négy évért, hanem a negyven éves munkásságért is jár. Mint a polgármester rámutatott, az iskolák fenntartását az állam sajnos elvette az önkormányzatoktól, de ez nem jelenti azt, hogy Hegyvidék ne próbálna meg hozzájárulni az oktatás körülményeinek javításához. „Továbbra is gondot fordítunk a kerületi iskolákra, részt veszünk a férőhelyek számának növelésében, további fejlesztéseket hajtunk végre, szakmai képzéseket szervezünk. Jó, hogy ezt megtehetjük, hogy van hozzá kellő erőnk” – emlékeztetett Pokorni Zoltán hozzátéve, hogy méltán lehetünk büszkék a kerület valamennyi intézményre, és az ezekben dolgozók munkatársakra.