Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

A murvás parkoló lezárása a Normafán

A murvás parkoló lezárása a Normafán

A Normafa Síház melletti, védett erdőterületen levő, több ezer négyzetméteres aszfaltozott parkoló és a buszforduló helyén hamarosan zöldterület, büfé, közösségi tér jön létre. A kieső parkolóhelyeket a nem védett erdőterületen levő, jelenlegi murvás parkoló rendbetételével és bővítésével pótoljuk. Az új parkoló kialakítása megkezdődik, ezért 2020. április 1-től lezárjuk a Konkoly-Thege úti murvás parkolót.


Mivel a járványügyi veszélyhelyzet miatt egyébként is fontos, hogy maradjunk otthon, és kerüljük a személyes kontaktusokat, a parkoló átalakítása ebben az időszakban a leginkább megoldható.

Kérjük a kirándulni vágyókat, hogy NE a Normafát válasszák szabadidős tevékenységükhöz, hanem a budai hegyek kevésbé látogatott területeit, kirándulóösvényeit! A Normafánál a parkolóáthelyezés kapcsán áprilistól mindössze 65 parkolóhely áll rendelkezésre a síház melletti aszfaltos parkolóban!

A Hegyvidéki Önkormányzat a koronavírus-járvány megfékezése érdekében lezárta továbbá a Normafán a játszótereket, tűzrakóhelyeket, szabadtéri fitneszparkot, nem látogatható az Erzsébet-kilátó sem, nem jár a libegő, és bezártak a területen levő büfék, réteses, kávézó.

Köszönjük megértésüket! Vigyázzunk egymásra!