Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

taltos_csiko_ovoda_homlokzat04

Óvodakóstolgató rendhagyó módon


Tisztelt Szülők!

Az előző évekhez hasonlóan idén is segítséget kívánunk nyújtani a hegyvidéki családoknak a megfelelő óvoda kiválasztásához.

A járványhelyzet miatt sajnos nincs lehetőség az óvodai nyílt napok megrendezésére, sem az Óvodakóstolgató rendezvény megtartására, de fontosnak tartottuk - ha már a vírus megakadályozta a személyes tájékoztatás lehetőségét-, hogy digitális eszközök segítségével könnyítsük meg az óvodaválasztást.
Önkormányzatunk honlapján, az alábbi linkre kattintva hasznos tudnivalókat találhatnak az érdeklődő szülők többek között az óvodák kötelező felvételi körzetéről, az online jelentkezés menetéről, az óvodakötelezettségről, és bemutatkoznak a kerületben működő óvodák.
Az önkormányzati fenntartású óvodákról egy-egy bemutatkozó kisfilmet is készítettünk, hogy az óvodaválasztás előtt álló szülőknek lehetősége legyen az intézmények mindennapjaiba történő bepillantásra. A bemutatkozó kisfilmek az Önkormányzat és az óvodák honlapján tekinthetők meg.
Bízunk benne, hogy az Óvodakóstolgató oldalunk megkönnyíti az óvodaválasztást, így segítségünkkel az Önök nevelési elveihez legközelebb álló és gyermekük számára legmegfelelőbb intézményt találják meg.

Hegyvidéki Önkormányzat