Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Adomany_20181220_TT_008

Szeretetcsomag

A tankonyhába szükséges alapanyagok és karácsonyi édességek. Ezt az adományt helyezte a Gennaro Verolino iskola karácsonyfája alá az a Budaconsum Kft., amely a CBA-csoport tagja, s amely cég vegyes kiskereskedéseiben a vásárlók dönthették el, hogy milyen termékek megvásárlásával szeretnék segíteni az itt tanuló diákokat.

Megérdemelte a gyerekek tapsát Gyelán Emese, a Kft. tulajdonosa, és Soós Réka, a cég marketing igazgatója, mert mint azt az ünnepélyes átadáson megjelent Pokorni Zoltán elmondta: a tulajdonos maga jelentkezett és érdeklődött az iránt, hogy a kerület mely intézményében vagy iskolájában örülnének legjobban a szeretetet jelképező karácsonyi csomagoknak, ráadásul a két hét alatt, a vásárlóktól összegyűlt adományt a cég a végén megduplázta.

Adomany_20181220_TT_007

Ammerné Nagymihály Emília, az intézmény igazgatónője hálás szívvel köszönte meg, hogy a polgármester az ő iskolájukat ajánlotta, mert az iskola tankonyhájában valóban nagy hasznát veszik azoknak az alapanyagoknak, amelyeket kaptak, és természetesen a karácsonyi édességeknek is nagyon megörültek a gyerekek. Az igazgatónő az Önkormányzat egész éves gondoskodását is megköszönte.

Adomany_20181220_TT_001

Ajándékot nem csak kapni, hanem adni is jó, és a gyerekek a maguk módján akarták megköszönni, hogy gondoltak rájuk. A vendégek az általános iskola autista gyerekei által készített képeket, a háztartástanos diákok által főzött narancslekvárt és az idősebb tanulók által szövött ajándéktárgyakat kaptak emlékként. Ahogy az igazgatónő fogalmazott: ily módon az egész iskola háláját jelképezik az ajándékok.