*

katyuzas081_1200x900

Útburkolat javítási munkák a Hóvirág úton augusztus 21-től

A Budapest Közút Zrt. útburkolat javítási munkákat végez a Hóvirág út Hó utca és Mindszenty József bíboros tér közötti szakaszán, valamint a Mindszenty József bíboros téri körforgalomban 2018. augusztus 21-étől kezdődően.

A munkavégzés 3 ütemben történik.

Az 1. ütemben a Hóvirág út páratlan oldali útpályáján valamint a körforgalomban végeznek munkát, az út a Mindszenty József bíboros tér irányába lesz egyirányú, ezzel egyidejűleg az Ágnes út Rácz Aladár út és Fodor utca közötti szakasza pedig a Fodor utca felé lesz egyirányú, a Fodor utca pedig a Hóvirág út és az Ágnes út között zsákutca.

  • A Rácz Aladár út Mindszenty József bíboros tér alatti szakaszáról a Márton Áron tér felé a Kázmér út – Rácz Aladár utca útvonalon lehet eljutni.
  • A Rácz Aladár út Mindszenty József bíboros tér feletti szakaszáról a Márton Áron tér pedig az Ágnes út – Hó utca – Hóvirág út útvonalon közelíthető meg.

Untitled

A 2. ütemben a Hóvirág út páros oldali útpályáján valamint a körforgalomban végeznek munkát, a Hóvirág út a Hó utcától a Mindszenty József bíboros tér irányába lesz egyirányú.

  • A 2. ütem ideje alatt a Rácz Aladár út Mindszenty József bíboros tér alatti szakasza a Márton Áron tér felől a Rácz Aladár út – Kázmér út útvonalon érhető el.
  • A Rácz Aladár út Mindszenty József bíboros tér feletti szakasza a Márton Áron tér felől a Hóvirág úton keresztül érhető el, a Márton Áron tér felé pedig az Ágnes út – Hó utca – Hóvirág út útvonalon tudnak közlekedni.

Untitled2

A 3. ütemben Mindszenty József bíboros téri körforgalom aszfaltozását végzik, a néhány órás munkavégzés alatt a körforgalom teljesen le lesz zárva.

A munkavégzés várható befejezése 2018. augusztus 26.

Augusztus 21-25. között, a Hóvirág utca és a Mindszenty téri körforgalom útkarbantartási munkálatai idején néhány alkalommal, rövid ideig az 53-as autóbuszok a Mindszenty József bíboros tér helyett a Hó utcánál fordulnak tolatással. Ezek az időpontok előre nem tervezhetőek, a kivitelezés aktuális helyzetétől függenek. Az autóbuszok útvonalnak rövidüléséről a Budapest Közút helyszínen tartózkodó kivitelezői adnak tájékoztatást az utasok részére.