Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Vízvezeték-rekonstrukció

Vízvezeték-rekonstrukció

Tájékoztatjuk, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. megbízásából a HMM-BAU Kft. a Kiss János altábornagy utca Törpe utca és Margaréta utca közötti szakaszán, és a Margaréta utca Kiss János altábornagy utca és Németvölgyi út közötti szakaszán 2020. szeptember 21-től november végéig az Önök biztonságos vízellátása érdekében vízvezeték-rekonstrukciót fog végezni.

A szolgáltató jelezte, hogy a jelenlegi hálózat rossz állapota feltétlenül indokolja a vízvezeték mielőbbi cseréjét. Ennek elmaradása esetén váratlan szolgáltatás kimaradással járó üzemzavarok, csőtörések sajnos bármikor újra előfordulhatnak. (Talán Önök is emlékeznek, hogy az elmúlt néhány évben két nagy csőtörés is volt a Kiss János altb. utca ezen szakaszán az elöregedett vízvezetékcső meghibásodása miatt.)

A munkálatok a Kiss János altábornagy utca Törpe utca és Margaréta utca közötti első ütemben és a Margaréta utca játszótér melletti második ütemében teljes útlezárással járnak.

A harmadik ütemben a Margaréta utca Németvölgyi út és a játszótér közötti szakasza a Németvölgyi út felől egyirányú lesz. A munkálatok ideje alatt parkolási korlátozásokra is kell számítani.

Mindazonáltal a kivitelező csak a feltétlenül szükséges forgalmi korlátozásokkal, a szükséges előírásokat betartva, és az érintett ingatlantulajdonosokat folyamatosan tájékoztatva végzi a munkálatokat.

A szolgáltató tájékoztatása szerint a munkálatok során tervezett, néhány órás vízhiány kb. 5 alkalommal várható, erről a lakókat 72 órával előtte értesítik.

vizvezetek_rekonstrukcio

Megértését és türelmét köszönjük!