*

Hírek

Friss hírek a Hegyvidékről

Szeretetcsomag

A tankonyhába szükséges alapanyagok és karácsonyi édességek. Ezt az adományt helyezte a Gennaro Verolino iskola karácsonyfája alá az a Budaconsum Kft., amely a CBA-csoport tagja, s amely cég vegyes kiskereskedéseiben a vásárlók dönthették el, hogy milyen termékek megvásárlásával szeretnék segíteni az itt tanuló diákokat.

Díjat kapott a legjobb fodrászat

A kerületi polgárok szavazatai alapján az Old Time Hair Fodrászat nyerte el a Legjobb Hegyvidéki Fodrászüzlet címet.

Mátyás király a Hegyvidéken

Mátyás születésének 575., valamint trónra lépésének 560. évfordulója alkalmából, szakmai konferenciát szervezet a Helytörténeti Gyűjtemény és az önkormányzat. A Hegyvidék Galériában megtartott programon történészek, régészek, muzeológusok adtak ízelítőt Mátyás életéről és kerületi kötődéseiről.

Hallé a Svábhegyen

Hajdanán a Svábhegyen, pontosabban a mai Diana park területén, karácsony előtt összegyűltek a környékbeliek, a katolikus és református gyülekezet tagjai, hogy bográcsokban, nyílt tűzön, közösen készítsék el az ünnepi halászlét.

Ajándékkönyvek óvodásoknak

Janka és Ottó, egy csillagszóróval, véletlenül tüzet okoznak, de egy titokzatos idegen eloltja a lángokat, a hamuba pedig beírja a nevét: Pompi.

Negyvenszázalékos kibocsátáscsökkentés 2030-ig

Fenntartható Energia és Klíma Akciótervet fogadott el a képviselő-testület ez évi utolsó ülésén, aminek napirendjén a jövő évi költségvetés és egy új esélyegyenlőségi program is szerepelt.

Intézze online a 2019-es parkolási engedélyét!

Hamarosan lejárnak az idei parkolási engedélyek. 2019. január 31. után érvényes engedély nélkül a kerületi lakosok sem állhatnak meg ingyenesen a fizetős parkolási zónákban a lakóházuk előtt.