Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Az év gyerekkönyvei 2020-ban

Facebook események:
2020. december 12.
2020. december 19.
2020. december 29.

Az elmúlt év gyermekirodalmi eseményeit áttekintő kiállítást és az ehhez kapcsolódó programsorozatot a HUBBY – Magyar Gyerekkönyv Fórum és a Magyar Gyermekirodalmi Intézet szakmai segítségével valósítottuk meg. A huszonöt tablóból álló kiállítást tematikus alkalmakon, élő bejelentkezéseken mutatjuk be, minden szombaton délután 5 órai kezdettel. A november 7-én nyílt kiállítás egészen 2021. január 31-ig lesz látható a ház online felületein, valamint a ház előtti vitrinekben, kicsinyített változatban. Beszélgetések, élő bejelentkezések, könyvajánlók várhatóak folyamatosan, érdemes lesz ezeket is követni Facebook-; Youtube- csatornáinkon és honlapunkon. Ezzel a projektünkkel szeretnénk elősegíteni, hogy még több szerzőt, jó könyvet, jó megközelítést ismerhessünk meg minél többen a gyermekirodalom területéről, felkeltsük az érdeklődést a jó gyerek- és ifjúsági könyvek iránt és még tudatosabb választással jusson minőségi gyermekirodalom a gyerekekhez.

Facebook-események:

December 12-én, 17 órakor a Virányosi Közösségi Ház Facebook-oldalán:

Az év gyerekkönyvei 2020-ban: Szakmai mérföldkövek, fejlesztések

A gyermekirodalom szakmaiságának fontos állomásait fogjuk áttekinteni ezen az alkalmon. Szó lesz arról, milyen újdonságokkal szolgált ez az év szakmai szempontból.
Kövessetek bennünket online felületeinken, mert az év végéig további tematikus áttekintésekkel, online bejelentkezésekkel, beszélgetésekkel, valamint az áttekintő kiállítás teljes, lapozható anyagával várunk minden érdeklődőt!

szakmai_merfoldkovek

Esemény Facebook-linkje: https://www.facebook.com/events/309821983349721 

 

December 19-én, szombaton 17 órakor a Virányosi Közösségi Ház Facebook-oldalán:

Az év gyerekkönyvei 2020-ban – Események, veszteségek.

Ez alkalommal visszatekintünk a hazai gyermekirodalmi élet néhány kiemelkedő eseményére az elmúlt évben, és megemlékezünk az elmúlt év személyes veszteségeiről is.

esemenyek_vesztesegek

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1286194618413132 

 

December 29-én, szombaton 17 órakor a Virányosi Közösségi Ház Facebook-oldalán:

Az év gyerekkönyvei 2020-ban: Olvasási szokásaink

Ezen az utolsó alkalmon az egyik legfontosabb kérdést fogjuk áttekinteni – olvasási szokásainkat a számok és adatok tükrében, fókuszban a gyerekek és a könyvek kapcsolatával.

olvasasi_szokasaink

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/286019042755499