*

Fotópályázat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem új campusáról

Beadási határidő: 2019. november 19. | 16:00

Légy részese a csodának!

Fotópályázat a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem új campusáról

Megnyílt Budapest legmenőbb egyetemi campusa, az új közparkkal körülvett Moholy‑Nagy Művészeti Egyetem. Most itt a lehetőség, hogy közelebbről is megismerd Budapest legtrendibb beruházását és „képbe kerülj” a főváros legfotogénebb egyetemével. Hogy mit kell ehhez tenned? Regisztrálj és fényképezd le Magyarország leginnovatívabb építészeti bravúrját! A fődíj minden kategóriában 200 000 forint, a legjobb képekből a MOME-n nyílik kiállítás.

A MOME új campusa több mint egyetem. Alkotóműhely, innovációs és kutatási központ, ugyanakkor városépítő tett is egyben. A magyar kreatívipar zászlóshajója jött létre: olyan különleges intézmény, amelyhez hasonló Közép-Európában eddig sem tartalomban, sem építészeti minőségben nem létezett. Az új campus városépítészeti érték is, hiszen világszínvonalú, a 21. század elvárásainak megfelelő, kortárs építészeti alkotás született. Mindeközben Budapest is zöldebb lett: a környék lakói számára barátságos környezetet, a kikapcsolódás, pihenés lehetőségét teremti meg az új, tizenötezer négyzetméteres zöld közpark, amely nyitott a lakosság számára is.

A fotópályázat célja, hogy művészi módon, egyéni látásmóddal mutassa be a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem új campusát, az épületeket, a most létrejött új közparkot, illetve a campuson zajló egyetemi életet.

A pályaművek kizárólag digitális formában, a http://www.momefotopalyazat.hu címen, regisztrációt követően tölthetők fel.

Nevezési díj nincs. A díjazott alkotásokból szabadon látogatható kiállítás nyílik az egyetem campusán.

A pályázat kiírója a Kiemelt Kormányzati Beruházások Nonprofit Zrt. A pályázaton mindenki részt vehet, aki elmúlt 16 éves, és elfogadja a pályázati feltételeket. A pályázók fotósétákon is részt vehetnek, ahol szakértői vezetés mellett ismerkedhetnek meg Budapest legújabb építészeti és egyetemi csodájával. A fotósétákra kizárólag regisztrált pályázók jelentkezhetnek, ők a pontos időpontról e-mailben kapnak értesítést.

A pályaművek négy kategóriában nyújthatók be:

  • 1. Épület, épületegyüttes
  • 2. Élet a Campuson – ember és épített környezet
  • 3. Részletek és absztrakt képek
  • 4. Képsorozat (legfeljebb öt kép)

 

A pályázat díjazása:

Fődíj (mind a négy kategóriában): 200.000.- Ft.

Második díj (mind a négy kategóriában): 100.000.- Ft.

Harmadik díj (mind a négy kategóriában): 50.000.- Ft.

A pályázaton egy pályázó legfeljebb hét pályaművel (egy fotó egy pályamű) nevezhet, sorozat kategóriában viszont csak egy művel lehet indulni. (egy sorozat egy pályaműnek minősül).

A beadási határidő: 2019. november 19., 16:00 óra.

Bővebb információ: http://www.momefotopalyazat.hu

Sajtóinformáció: media@kkbk.hu