Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Hegyvidéki Kilométerfaló

2021. május 3 - június 3.
Hegyvidéki Sportközpont

Május harmadikától június harmadikáig új játékot hirdet a Hegyvidéki Sportközpont csapata. A Hegyvidéki Kilométerfaló elnevezésű programunk ingyenes és bárki teljesítheti aki kedvet érez egy kis túrázáshoz vagy futáshoz a tizenkettedik kerületben. Négy különböző fajta és nehézségű játékkal készültek a szervezők így családok, idősebbek de akár heti rendszerességgel futó sportolók is megtalálják a kihívást a feladatokban.

A Hegyvidéki Kalandozó nevet viselő kihívásban kerületünkben található öt helyszínhez- Erzsébet-kilátó, Tündeér-szikla, Gyermekvasút végállomása, Szent-Mihály barlang és János-hegyi átjáró barlanghoz- kell eltúrázniuk a résztvevőknek. Azért ezeket a pontokat választottuk, mert autósan nehezen megközelíthetőek és ezzel szeretnénk ösztönözni az embereket, hogy mozduljanak ki a természetbe. Igazolásképpen a résztvevőknek mind az öt ponton egy-egy selfiet kell készíteniük és elektronikus formában kell eljuttatniuk hozzánk. Akik bebarangolták ezeket a legtöbb esetben csodás kilátással kecsegetető helyszíneket nekik jutalmul egyedi faéremmel kedveskedünk.

Hegyvidéki (H)alakzat kihívásunk esetén nincs más feladatuk az indulóknak, minthogy kerületünk utcáin lefutják Hegyvidéki Úszóiskolánk logójában szereplő halacskánknak az alakját, ezt mindenki tetszőleges helyszínen- természetesen kerületünkön belül- és távon teljesítheti.

Hegyvidéki Futópályák Ördöge játékunkat azoknak ajánljuk, akik habár hobbi szinten de rendszeresen futnak. Kerületünkben található három gumiborítású futópályáink mindegyikén- Városmajori park, Gesztenyés-kert, Normafa- a szervezők által meghatározott szintidőket és távokat kell teljesíteniük a résztevőknek. Mindhárom futókörünk esetén a külön megállapított férfi és női szintidőket is igyekeztünk úgy meghatározni, hogy az aktív életet élő, sportot kedvelők számára teljesíthetőek legyenek.

Hegyvidéki Maraton kihívásunk esetén nincs más teendő, mint a játék időtartama, vagyis egy hónap alatt, kell futva összegyűjteni a 42.195 métert.

Utóbbi három játékunk teljesítőinek az AppStore és a Play Áruházban található népszerű futóalkalmazások egyikével kell igazolniuk a megtett kilométereket/alakzatokat/időket. A sikeresen teljesítők pedig egyedi színes zamak éremmel lesznek gazdagabbak, melyek a Városmajori telephelyünkön vehetőek át illetve igény esetén postán juttatjuk el a résztvevőknek.

Kilometerfalo