Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Versutazás – szerelmes versek

2021.06.29. | 19:00
Jókai Klub

Az Andaxínház előadása a Jókai Klubban

Sok szeretettel várnak a szervezők mindenkit a Jókai Klubba, az Andaxínház Versutazás – szerelmes versek című előadására.

Zsalakovics Anikó ajánlója:

“Egy bensőséges, simogató est kortárs és klasszikus szerelmes versek ringatásában, az Andaxínház művészeinek előadásában.

Érintjük a verset, mélyen alámerülünk, tapinthatóvá, közvetlenné, érzékileg aktívvá tesszük. Simogatások gyógyító szavakkal. Átadjuk magunkat a csendes pillanatnak. Érezzük az érintést.”

Előadók:

Hajduk Károly
Kalocsay Mercedes
Koncepció: Geltz Péter

Versek: József Attila, Ady Endre, Weöres Sándor, Szabó Lőrinc, Babits Mihály, Szép Ernő, Fodor Ákos, Petri György, Závada Péter, Walt Whitman, Paul Verlaine, Charles Bukowski, Ignotus, Nick Cave, Pilinszky János, Shakespeare, Rúmi

VERSUTAZAS_2021_06_29_

A programra a belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a jokaiklub@jokaiklub.hu emailcímen lehet.

A program látogatásakor kérjük az aktuális járványügyi szabályok szigorú betartását: jó idő esetén a kertben, szabad térben rendezik meg, rossz idő esetén a ház galériájában (maszkviselés, védettségi igazolvány és személyi igazolvány szükséges lesz).

Mivel a hosszú kényszerpihenő után ez lesz a Jókai Klub első élő programja, a "restart" jegyében az est végén lehetőség lesz egy pohár bor vagy frissítő fogyasztása mellett ismerkedésre, beszélgetésre is.

Szeretettel várnak a szervezők mindenkit!

A program a Köszönjük, Magyarország! program keretében valósul meg.