*

Hegyvidéki Baba Vagyok Program

Hegyvidéki baba vagyok program

Hegyvidéki baba vagyok

baba3

A Hegyvidéki Önkormányzat 2017. március 1-jétől minden kerületi újszülöttet babacsomaggal köszönt. A „Hegyvidéki baba vagyok” csomagot a területi védőnő a csecsemő születését követő első látogatás alkalmával adja át a családnak. A babakelengyében kapucnis törölköző, hasznos információkkal ellátott hűtőmágnes, Vigyázz rám! autómatrica, ápolókrém, fürdőhab, nedves kendő, vízhőmérő és lázmérő található, amellyel az Önkormányzat a babagondozás első időszakához kíván segítséget nyújtani a szülőnek.

A „Hegyvidéki baba vagyok” program keretében havonta szavazást indítunk „A hónap Hegyvidéki babája” címért. A babakelengyében megjelölt e-mail címre elküldött, a gyermekről az ajándék fürdőlepedőben készült képet az Önkormányzat facebook oldalára havonta feltöltjük. A képekre érkező szavazatok alapján minden hónapban eldől, ki a hónap babája. A nyertes csecsemőt babafotózással jutalmazzuk.

A fénykép beküldésével a szülő hozzájárul ahhoz, hogy a fotót a Hegyvidéki Önkormányzat a www.facebook.com/Hegyvidek oldalra feltöltse. Fotóval pályázni a baba 6 hónapos koráig lehet, egy csecsemő fotójára csak egyetlen hónapban lehet szavazni.

A részletes játékszabályzat az alábbi linken érhető el.