Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907
befogadofesztival3

Befogadó Művészeti Fesztivál

2011. 10. 24.
Október 24-én a Városmajori Gimnázium aulája megtelt művészetért rajongó fogyatékos fiatalokkal, kicsikkel és nagyokkal.

A sérült gyerekek művészeti fesztiváljára több mint száz fiatal jelentkezett, hogy megmutassa és bizonyítsa tehetségét társai és a zsűri előtt. A nevezők különböző befogadofesztival11műfajokban bontakozhattak ki . A rendezvényen az ő előadásukban láthattunk szebbnél szebb produkciókat a versmondástól elkezdve az éneken keresztül a táncig. A zsűriben olyan nagy nevek képviselték saját műfajukat mint Karafiáth Orsolya, Miklósa Erika, Gundel Takács Gábor és Novák Ferenc.

„Rendezvényünk nem vetélkedő, hanem igazi fesztivál, a fellépési lehetőségre szeretnénk hangsúlyt helyezni, nem pedig a versenyre, hiszen szellemileg és testileg sérült gyermekek együtt láthatóak majd, akik között sorrendet nem állítunk fel, csupán értékelünk. – mondta Beneda Orsolya, a szervezőcsapat egyik tagja. A fellépők egytől-egyik fantasztikus befogadofesztival9hangulatot ébresztettek a közönségben, felemelő volt látni, hogy ez a sok fogyatékkal élő gyermek, fiatal, hogyan találja meg életében a szépet, a jót, azt ami igazán boldoggá teszi. Kinek a zene, kinek a tánc, kinek pedig a versmondás nyújtja azt az élményt, amely egy kisicsit kiszakítja a hétköznapok nehézségeiből, fájdalmaiból.

A szervezők remélik, hogy sok olyan szervezet ellátogat a fesztiválra, amelyik segítséget nyújthat a tehetséges fogyatékos fiataloknak.

Advent_2017_227

2017. december 3-tól 23-ig.

Nevtelen

Programajánló

logotype_250x250

Programfüzet

Egeszseges_Hegyvidek227

Az Egészséges Hegyvidék program 2017-ben is folytatódik.

«
»

Kulturalis_szalon_arculat_banner

Sebessegmerok_banner

Széchenyi 2020

Zöld Iroda

Hegyvidéki baba

Hegyvidek_ONvedelem_banner

Lovasut_banner

gyorsnet_banner

kerekpar_regisztracio

E-ügyintézés


local_taxes_banner250

Ter-koz2

Hegyvidék TV

banner_ovodasok_2017

Amire büszkék vagyunk

Telefonon a Hegyvidék

Pokorni Zoltán

Váczi János blogja

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hegyvidék Kártya

Hegyvidék újság

Kiadványaink

Minerva térinformatika