Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

adventi_vasar04b

Idén is nagy sikere volt az Adventi Jótékonysági Kézműves Vásárnak

2016. 12. 05.

Finom falatok, csodaszép karácsonyi kellékek és kitűnő hangulat – minden eddiginél többen vettek részt a Hegyvidéki Nagycsaládos Csoport és a Fejlesztő Napközi Otthon által szervezett Adventi Jótékonysági Vásáron, amelynek helyszíne ismét a Kulturális Szalon volt. A nagysikerű programon eladott portékákból befolyt összeget idén is a rászoruló nagycsaládosoknak, valamint a Fejlesztő Napközi Otthon gondozottainak ajánlják fel.

Karácsonyi díszek, csinos ékszerek, csodaszép, kézzel készített ajándéktárgyak – idén is lenyűgözte a látogatókat a Hegyvidéki Nagycsaládos Csoport és a Fejlesztő Napközi Otthon által szervezett Adventi Jótékonysági Kézműves Vásár. „Mindig szívesen jövök el a Kulturális Szalonba; az ember itt megnyugodhat, kikapcsolódhat. Egyebek mellett ezért is örülök annak, hogy a kerületi nagycsaládosok és a Fejlesztő Napközi Otthon már hosszú évek óta itt rendezi meg nagysikerű programját. A Jótékonysági Kézműves Vásár több szempontból is fontos – nemcsak szép és ízléses ajándéktárgyakat vásárolhatunk, de itt találkozik az alkotás és a közösség öröme is. Ez a program tökéletesen kiegészíti a szomszédban nyílt karácsonyi vásárunkat.” – fogalmazott Fonti Krisztina alpolgármester, aki azt is elárulta, hogy nagy öröm számára látni a hegyvidékiek összetartását.


adventi_vasar07k


A hangulatos bazárhoz a gyerekek is hozzájárultak. „Én festett kavicsokat, kislány karkötőket és karácsonyi teakeverékeket árulok. Ezeket a családommal közösen készítettük. Szeretem ezt a vásárt, mert nagyon felvidít, hogy a vásárlóknak tetszenek az áruim.” – mondta a tízéves Bori, aki valóban nagyon szép portékákat kínált a standján.


adventi_vasar02k


„Sikerként könyvelem el, hogy idén minden eddiginél több érdeklődő vett részt a rendezvényünkön. Szép hagyományt teremtettünk; talán ennek köszönhető, hogy az emberek évről-évre szívesen járnak vissza a vásárunkra” – értékelte a programot Sütőné Tomka Krisztina, a Hegyvidéki Nagycsaládosok Csoportjának képviselője, aki lapunknak büszkén mesélt a kerületi nagycsaládosok közösségéről: „Az önkormányzat jóvoltából együtt szoktunk nyaralni, minden fontosabb információt megosztunk egymással és sokszor szervezünk magunknak programokat is” – tette hozzá.


adventi_vasar22k


„Igazán nagy öröm számomra, hogy már sokadik alakalommal csatlakozhatunk a nemes kezdeményezéshez. Kiváló a hangulat, családias a légkör. Itt nemcsak a vásárlás a cél, hanem a közösen együtt töltött idő is. Ebben látom a rendezvény varázsát.” – méltatta az Adventi Jótékonysági Kézműves Vásárt Menyhárt Éva, a Kulturális Szalon vezetője.

Szuret_svabhegy

2017. október 13. (péntek) 14 órától 17 óráig

Idoesek_Egeszseg_Iskolaja_2017_szept_okt

2017. szeptember - október

Innobuildings

2017. október 2. 10:00 - 17:00

szarvasboges

Szarvasbőgés túrák és szakvezetések a Pilisi Parkerdőben és a Budakeszi Vadasparkban

Nevtelen

Programajánló

logotype_250x250

Programfüzet

Egeszseges_Hegyvidek227

Az Egészséges Hegyvidék program 2017-ben is folytatódik.


«
»

Zold_Iroda_konferencia_banner

Széchenyi 2020

Zöld Iroda

Hegyvidéki baba

Hegyvidek_ONvedelem_banner

Lovasut_banner

gyorsnet_banner

Kóstolja meg Ön is

kerekpar_regisztracio

matyasbanner

E-ügyintézés


local_taxes_banner250

Ter-koz2

Hegyvidék TV

banner_ovodasok_2017

Amire büszkék vagyunk

Telefonon a Hegyvidék

Pokorni Zoltán

Váczi János blogja

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hegyvidék Kártya

Hegyvidék újság

Kiadványaink

Minerva térinformatika