Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

bal02

Jeles nap, kitűnő hangulat – így mulattak a hegyvidéki pedagógusok

2017. 02. 06.

A MOM Kulturális Központban idén is megmutatták a hegyvidéki pedagógusok, hogy nemcsak tanítani, de lazítani is kiválóan tudnak. A 17. alkalommal megrendezett hagyományos bálon közel háromszázan vettek részt. Az ünnepelteket Pokorni Zoltán polgármester köszöntötte.

Közel háromszázan vettek részt a MOM Kulturális Központ kupolatermében rendezett pedagógus bálon, amelyet idén is a Normafa Óvoda szervezett. A black and white (fekete és fehér) tematikájú est a hegyvidéki Szivárvány Táncszínház show műsorával indult, ami azonnal lázba hozta a kerületben tanító pedagógusokat. A látványos produkció után a Normafa Óvoda átadta a stafétát, így a következő két évben az Orbánhegyi Óvoda feladata lesz a bál megrendezése. „Valahol sajnálom, hogy jövőre már nem mi szervezzük ezt a jeles eseményt, de nem bánkódunk. A kemény munka meghozta a gyümölcsét, nagy örömünkre szolgál, hogy a bál lehetőséget adott arra, hogy leomoljanak a falak és így más intézményekben tanító kollégákkal közelebbi kapcsolatba kerülhettünk. Köszönettel tartozunk az önkormányzatnak, amiért támogattak minket” – fogalmazott Doba Csilla, aki az est koncepciójáról is beszélt lapunknak: „A black and white téma lényege az, hogy ez a találkozás kicsit visszarepítsen minket abba a korba, amikor még a televíziót is csak két színben nézhettük…” – tette hozzá a Normafa Óvoda vezetője.


szivarvany_tancszinhaz06


A finom falatok, a jóízű beszélgetések és az izgalmas kvízjáték mellett a pedagógusok hajnalig tartó élőzenés mulatságon rophatták a talpalávalót. „Magasan van a léc, de nagyon jó, fiatal és végtelenül kreatív csapatom van. A jövő évi bállal kapcsolatban már vannak ötleteink, reméljük, hogy nekünk is sikerül emlékezetes esttel kedveskednünk a kollégáknak” – lelkendezett Imrikné Krébecz Anita, az Orbánhegyi Óvoda vezetője.


szivarvany_tancszinhaz01


„Büszke vagyok a hegyvidéki pedagógusokra, hiszen az évről-évre megrendezésre kerülő ünnepség komoly bállá nőtte ki magát. Ez nem csak egy egyszerű munkahelyi találkozó. Örömmel tölt el, hogy egyre több férj is részt vesz az ünnepségen. A díszítés elegáns és gondos, a hangulat pedig fantasztikus. Jó látni, hogy mire képesek a hegyvidéki pedagógusok” – méltatta a hagyományos bált Pokorni Zoltán polgármester, aki jól ismeri a köznevelés mindennapjait, hiszen korábban ő maga is tanárként dolgozott.


bal01


„Meggyőződésem, hogy ez a rendezvény segít abban, hogy a pedagógusok kicsit levetkőzzék a hétköznapok szerepeit, s maguk mögött hagyják a monotonitást. Ezen az esten együtt lehetnek, szabadon beszélgethetnek, jóízűen szórakozhatnak, feltöltődhetnek. Egyebek mellett ezért is olyan fontos esemény a hegyvidéki pedagógusok bálja” – magyarázta Fonti Krisztina alpolgármester.

Idoesek_Egeszseg_Iskolaja_2017_szept_okt

2017. szeptember - október

Szolounnep

2017.09.22. - 2017.09.24

Han_Automentes_nap

2017. szeptember 24. 10:00 és 18:00

Innobuildings

2017. október 2. 10:00 - 17:00

termenyunnep_plakatterv-1

2017. szeptember 24

szarvasboges

Szarvasbőgés túrák és szakvezetések a Pilisi Parkerdőben és a Budakeszi Vadasparkban

Nevtelen

Programajánló

logotype_250x250

Programfüzet

Egeszseges_Hegyvidek227

Az Egészséges Hegyvidék program 2017-ben is folytatódik.


«
»

Zold_Iroda_konferencia_banner

Széchenyi 2020

Zöld Iroda

Hegyvidéki baba

Hegyvidek_ONvedelem_banner

Lovasut_banner

gyorsnet_banner

Kóstolja meg Ön is

kerekpar_regisztracio

matyasbanner

E-ügyintézés


local_taxes_banner250

Ter-koz2

Hegyvidék TV

banner_ovodasok_2017

Amire büszkék vagyunk

Telefonon a Hegyvidék

Pokorni Zoltán

Váczi János blogja

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hegyvidék Kártya

Hegyvidék újság

Kiadványaink

Minerva térinformatika