Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

molnar_hentes14b

Márvány utcai a legjobb hegyvidéki húsbolt

2016. 11. 28.

Húsz éve működik a Márvány utcában a saját készítésű füstölt húsáruiról messze földön ismert Molnár hús- és hentesáru üzlet, amely kategóriájában toronymagasan a legtöbb szavazatot kapta a „Hegyvidék legjobbjai” versenyen. Az elismerő oklevelet Pokorni Zoltántól vehette át Molnár József üzletvezető tulajdonos.

A Hegyvidéki Önkormányzat által életre hívott „Hegyvidék legjobbjai” címet a lakosság szavazatai alapján, különböző kategóriákban nyerhetik el a kerületi üzletek és szolgáltatók. A hentesboltok között a Márvány utcai Molnár hús- és hentesáru üzlet kapta a legtöbb voksot, szám szerint dupla annyit, mint a második helyezett vállalkozás – derült ki az ünnepélyes eredményhirdetésen, amelynek keretében Pokorni Zoltán adta át a győztesnek járó oklevelet, valamint a bejárati portálra kikerülő igazoló matricát az üzletvezető tulajdonosnak, Molnár Józsefnek.


molnar_hentes28k


Kerületünk polgármestere az előzményekről szólva elmondta, hogy egy évvel ezelőtt a Szamos Marcipán Szépkilátás Cukrászda, majd a városmajori Daily Pékség, legutóbb pedig a fagylaltozó kategóriában a Kiss János altábornagy utcai Fragola nyerte el a díjat.


molnar_hentes20k


Pokorni Zoltán szerint sejteni lehetett, hogy ezúttal a Molnár hús- és hentesáru ott lesz a legjobbak között, hiszen Molnár József kedvessége, a vevőkhöz fűződő viszonya erre mindenképpen okot adott. Ő is egy olyan vállalkozó, akit sokan ismernek, és akinek köszönhetően otthonosabbá válik a lakókörnyezetünk – hangsúlyozta a polgármester hozzátéve, hogy egy hentesbolt akkor az igazi, ha helyben is lehet sültkolbászt, sült csirkecombot vagy akár oldalast enni, a Márvány utcai bolt pedig pontosan ilyen.


molnar_hentes06b


Molnár József mindehhez annyit fűzött hozzá, hogy nem számított az elsőségre, már csak azért sem, mert a vásárlóik bíztatására mindössze 1-2 hete rakták ki a szavazólapokat. Mint elmondta, a szintén a Márvány utcában működő pékáru üzletébe járók kérésére nyitották meg húsz évvel ezelőtt a húsboltot, ahol minőségi termékeket kínálnak. Specialitásuk a saját készítésű, kézműves, füstölt húsárú, többek között a kolbászok, a tarja, a sonka és a libamáj. Ezek különlegessége, hogy kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, nincsen bennük ízfokozó, pác-só vagy bármilyen állományjavító. Ahogyan Molnár József fogalmazott, a receptek titka, hogy nincsen semmi titok, csupán annyi, hogy mindenbe pontosan azt teszik, ami a belevaló. Ezt pedig nem csak a környékbeliek tudják, nem véletlen, hogy még vidékről is vannak törzsvásárlóik.


molnar_hentes01k

Idoesek_Egeszseg_Iskolaja_2017_szept_okt

2017. szeptember - október

Szolounnep

2017.09.22. - 2017.09.24

Han_Automentes_nap

2017. szeptember 24. 10:00 és 18:00

Innobuildings

2017. október 2. 10:00 - 17:00

termenyunnep_plakatterv-1

2017. szeptember 24

szarvasboges

Szarvasbőgés túrák és szakvezetések a Pilisi Parkerdőben és a Budakeszi Vadasparkban

Nevtelen

Programajánló

logotype_250x250

Programfüzet

Egeszseges_Hegyvidek227

Az Egészséges Hegyvidék program 2017-ben is folytatódik.


«
»

Zold_Iroda_konferencia_banner

Széchenyi 2020

Zöld Iroda

Hegyvidéki baba

Hegyvidek_ONvedelem_banner

Lovasut_banner

gyorsnet_banner

Kóstolja meg Ön is

kerekpar_regisztracio

matyasbanner

E-ügyintézés


local_taxes_banner250

Ter-koz2

Hegyvidék TV

banner_ovodasok_2017

Amire büszkék vagyunk

Telefonon a Hegyvidék

Pokorni Zoltán

Váczi János blogja

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hegyvidék Kártya

Hegyvidék újság

Kiadványaink

Minerva térinformatika