Hegyvidéki Önkormányzat

Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25.
Levelezési cím: 1535 Budapest, Pf: 925
E-mail cím: onkormanyzat@hegyvidek.hu
Telefon: 06 1 224 5900, Fax: 06 1 224 5905
Zöld szám: 06 80 200 907

csermely12_660

Tovább szépült a Csermely Óvoda

2017. 06. 01.

Összefogott az önkormányzat a Csermely Óvodába járó gyerekek szüleivel, így készülhetett el az épület mellett kialakított, az óvodások védelmét szolgáló előtető, melynek hivatalos átadására vidám pünkösdi ünnepségen került sor.

„Egy álom vált valóra a fejlesztéssel, hiszen régen szerettünk volna egy szabadtéri, ám fedett részt a kertben, ahol zavartalanul tudnak játszani és sportolni a gyerekek” – beszélt az átadáson a Városmajori Óvodákat irányító – ide tartozik a Csermely Óvoda is – Bálint Beáta, egyszersmind köszönetet mondott az építkezésért a beruházást kezdeményező, és anyagilag is támogató szülőknek, és a kivitelezést megvalósító Hegyvidéki Önkormányzatnak. Az óvodavezető külön is kiemelte Taraczky Dánielt, aki tervezőként sokat tett azért, hogy a már meglévő gumiborítás fölött felépített előtető kiváló minőségben készüljön el és illő legyen az intézmény hangulatához.


csermely17 


„A családok akkor segítenek szívesen, ha komolyan veszik őket, meghallgatják a javaslataikat. Ez történt a Csermely Óvodában, ami az óvodapedagógusok mindennapi munkájának dicsérete, hiszen rajtuk múlik, hogy a szülők és az óvoda ilyen hatékonyan tud együttműködni” – hangsúlyozta Pokorni Zoltán polgármester hozzátéve, hogy az intézmény az óvodai beiratkozás kedveltségi rangsorának legelején helyezkedik el, ehhez a kerület évről-évre különböző fejlesztésekkel igyekszik hozzájárulni.


csermely09


Fonti Krisztina mindezt azzal egészítette ki, hogy igényes, biztonságos és az EU előírásoknak megfelelő megoldás született, ami a tornafoglalkozások megtartására is lehetőség ad. „Az előtetőnek köszönhetően a gyerekek úgy játszhatnak, tornázhatnak a szabadban, hogy közben az esőtő vagy az erős napsugárzástól sem kell tartaniuk” – hívta fel a figyelmet az alpolgármester emlékeztetve arra, hogy a Csermely egy rendkívül családias óvoda, amely összetartó közösséggel büszkélkedhet.


koczoghjo_227

2017. június 13. 17:00

Nevtelen

Programajánló

logotype_250x250

Programfüzet

Egeszseges_Hegyvidek227

Az Egészséges Hegyvidék program 2017-ben is folytatódik.


«
»

Latogatokozpont_szavazas_banner

Kerekparparkolok_banner

Széchenyi 2020

Zöld Iroda

Hegyvidéki baba

Hegyvidek_ONvedelem_banner

Lovasut_banner

gyorsnet_banner

Kóstolja meg Ön is

kerekpar_regisztracio

matyasbanner

E-ügyintézés


local_taxes_banner250

Ter-koz2

Hegyvidék TV

banner_ovodasok_2017

Amire büszkék vagyunk

Telefonon a Hegyvidék

Pokorni Zoltán

Váczi János blogja

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hegyvidék Kártya

Hegyvidék újság

Kiadványaink

Minerva térinformatika