*

Kikapcsolódás

Hegyvidéki Barkácsműhely

A Hegyvidéki Önkormányzat 2019-ben megnyitotta a XII. kerület első közösségi barkácsműhelyét. A Márvány utca 44. szám alatt található helyiségben hozott anyagból, szakember felügyelete mellett készíthetik el az érdeklődők saját termékeiket. A kiváló felszereltségű Hegyvidéki barkácsműhelyben minden eszköz rendelkezésre áll a fa, fém, műanyag és textil megmunkálásához, a kreatív elképzelések megvalósításához.

2020. januárjától a lakosság kérésére változik a Barkácsműhely nyitvatartása. Részletekért kattintson a plakátra!

Hegyvideki_Barkacsmuhely_szorolap_Tel_NO_BleedA5

2021. március 11-től - előre láthatóan két hétig - a Hegyvidéki Barkácsműhely zárva tart. Ez idő alatt regisztrálni sem lehet.


A műhelyben az eszközhasználatért kell fizetni, ennek a díja 300 Ft/óra minden megkezdett óra után. Az összeget a helyfoglaláskor, online bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

A barkácsműhelyt a következő személyek használhatják:

  • XII. kerületi állandó lakcímmel, vagy érvényes tartózkodási hellyel rendelkező,
  • 18. életévüket betöltött lakos, aki a használat előtt a használati felelősségekre vonatkozó nyilatkozatot megismerte és egyetértőleg aláírta,
  • és befizeti a barkácsműhely eszközhasználati díját
  • 14 és 18 év közötti személyek csak nagykorú személy kíséretében tartózkodhatnak a helyiségben

Egészségügyi óvintézkedések miatt a műhelyben egyszerre csak két fő tartózkodhat egy idősávban.Időpont foglalásához kattintson a képre:
barkacs_idopont

A Hegyvidéki Barkácsműhely házirendje letölthető innen.

A barkácsműhellyel kapcsolatos további információkért hívja a +36 1 616-1683-as telefonszámot a barkácsműhely nyitvatartási ideje alatt.

A hivatalos megnyitóról készült cikket ITT olvashatja.