Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Kikapcsolódás

Hegyvidéki Barkácsműhely

2021. december 23-tól 2022. január 6-ig a Hegyvidéki Barkácsműhely zárva tart. 2022. január 6-tól várjuk újra a barkácsolni vágyókat. Egészségügyi óvintézkedések miatt a műhelyben egyszerre csak két fő tartózkodhat egy idősávban. A maszk használata és a távolságtartás továbbra is szükséges!


A Hegyvidéki Önkormányzat 2019-ben megnyitotta a XII. kerület első közösségi barkácsműhelyét. A Márvány utca 44. szám alatt található helyiségben hozott anyagból, szakember felügyelete mellett készíthetik el az érdeklődők saját termékeiket. A kiváló felszereltségű Hegyvidéki barkácsműhelyben minden eszköz rendelkezésre áll a fa, fém, műanyag és textil megmunkálásához, a kreatív elképzelések megvalósításához.

barkacsmuhely04_746x1500

A műhelyben az eszközhasználatért kell fizetni, ennek a díja 300 Ft/óra minden megkezdett óra után. Az összeget a helyfoglaláskor, online bankkártyás fizetéssel lehet kiegyenlíteni.

A barkácsműhelyt a következő személyek használhatják:

  • XII. kerületi állandó lakcímmel, vagy érvényes tartózkodási hellyel rendelkező,
  • 18. életévüket betöltött lakos, aki a használat előtt a használati felelősségekre vonatkozó nyilatkozatot megismerte és egyetértőleg aláírta,
  • és befizeti a barkácsműhely eszközhasználati díját
  • 14 és 18 év közötti személyek csak nagykorú személy kíséretében tartózkodhatnak a helyiségben

Egészségügyi óvintézkedések miatt a műhelyben egyszerre csak két fő tartózkodhat egy idősávban. A maszk használata és a távolságtartás továbbra is szükséges!Időpont foglalásához kattintson a képre:
barkacs_idopont

A Hegyvidéki Barkácsműhely házirendje letölthető innen.

A barkácsműhellyel kapcsolatos további információkért hívja a +36 1 616-1683-as telefonszámot a barkácsműhely nyitvatartási ideje alatt.

A hivatalos megnyitóról készült cikket ITT olvashatja.