*

Képviselő-testület

Fonti Krisztina

fk7. számú választókerület

Fogadóóra: képviselői és alpolgármesteri fogadóóra; Fidesz Iroda minden hó első hétfő 15-17 óráig.

Bejelentkezni a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán személyesen, valamint a honlapunkon keresztül lehet, melyet követően telefonos időpont egyeztetésre kerül sor.

Budapesten születtem 1968-ban. Tanár-közgazdász vagyok, két gyermek édesanyja.
Első diplomámat az ELTE BTK-n szereztem magyar-olasz szakos középiskolai tanárként, majd néhány év elteltével a Külkereskedelmi Főiskola Marketingkommunikáció szakán posztgraduális közgazdász diplomát szereztem. Évekig dolgoztam nyelvtanárként, 2000-től pedig tudományos konferenciák szervezésével és többnyelvű kiadványok szerkesztésével foglalkoztam. Jelentős tanulmánykötetek létrehozásában vettem részt.
Gyermekkorom óta sok szállal kötődöm a Hegyvidékhez. 1998-tól lakom a kerületben, ide kötnek a hétköznapok. Ismerem az itt élő embereket, örömeiket és gondjaikat.
2006-tól képviselőként igyekszem segíteni a hozzám fordulókat problémáik megoldásában, s dolgozni azért, hogy közös környezetünk élhetőbb, szebb legyen. Fontosnak tartom a körzetemben élőkre odafigyelő képviselői munkát. 2006-tól az Oktatási Bizottság elnökeként rendszeres kapcsolatot tartottam az összes kerületi óvodával és iskolával.
2010 októberétől alpolgármesterként dolgozom. Kerületünk oktatási és közművelődési ügyeiért, az egyházakkal való kapcsolattartásért és a testvérvárosi kapcsolatokért vagyok felelős.
2014-ben ismét alpolgármesterré választottak, munkám a kerületi diák- és tömegsport feladatkörével bővült, majd 2015 szeptemberétől az egészségügyi és népjóléti ügyekért és intézményekért is én felelek a Hegyvidéken.