*

Működés

KÉSZÜLŐ KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATOK ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET HÍREI

MEGHÍVÓ TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK EGYEZTETÉSÉRE
LAKOSSÁGI FÓRUM KERETÉBEN

 Tisztelt Hegyvidéki Polgárok, Érdekképviseleti, Civil és Gazdálkodó szervezetek!

 A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (II. 27.) önkormányzati rendeletnek megfelelően ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat partnerségi véleményezést kezdeményez az alábbi témákban:

1.Fodor utca menti területek új Kerületi Építési Szabályzatának (a továbbiakban: KÉSZ) tervezete,

2.egyes, jelenleg hatályos KÉSZ-ek módosítása,

3. a településkép védelméről szóló Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének 42/2017. (XI. 17.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: TKR) módosításának tervezete.  

A széleskörű társadalmi egyeztetés érdekében lakossági fórumot tartunk, melyre ezúton hívjuk Önöket. A

lakossági fórum

időpontja: 2019. április 17. (szerda) 15:30-kor,

helyszíne: Polgármesteri Hivatal, Budapest XII. kerület, Böszörményi út 23-25., Alagsor I-II.

 

A KÉSZ-ek, valamint a TKR tervezetei 2019. április 9-től megtekinthetők az Önkormányzat honlapján (www.hegyvidek.hu), valamint a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Városrendezési és Főépítészi Irodáján.

A KÉSZ-ek, valamint a TKR tervezetével kapcsolatos javaslataikat és észrevételeiket 2019. április 25-ig várjuk írásban a következő címre:

Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Városrendezési és Főépítészi Iroda 1126 Budapest, Böszörményi út 23-25., vagy a kszt@hegyvidek.hu e-mail címre.

További felvilágosítást a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Városrendezési és Főépítészi Irodáján, a 224-5960-as telefonszámon kaphatnak, ahol az Iroda munkatársai készséggel állnak a rendelkezésükre.

Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy az Önkormányzat honlapján (www.hegyvidek.hu) elérhető a kerület egészére vonatkozó térinformatikai rendszer (Minerva). A térinformatikai rendszer segítségével teljes körűen tájékozódhatnak az aktuális szabályozási előírásokról, beépítési lehetőségekről.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Budapest Hegyvidék, 2019. április 8.

Dr. Váczi János
alpolgármester


Tervezetek

Fodor utca KÉSZ
Fodor utca szabályozási terv
Istenhegy KÉSZ módosítás
Kalóz utca – Pinty utca KÉSZ módosítás
Településképi rendelet módosítás
Településképi rendelet 1. melléklet