*

Működés

KÉSZÜLŐ KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATOK ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET HÍREI

FELHÍVÁS TELEPÜLÉSRENDEZÉSI TERVEK EGYEZTETÉSÉRE


Tisztelt Hegyvidéki Polgárok, Érdekképviseleti, Civil és Gazdálkodó szervezetek!

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (II. 27.) önkormányzati rendeletnek megfelelően ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat partnerségi véleményezésre bocsátja egyes, jelenleg hatályos Kerületi Építési Szabályzatok (a továbbiakban: KÉSZ) hibajavításának, illetve jogharmonizációjának tervezetét.

A KÉSZ módosítások tervezetei megtekinthetők az Önkormányzat honlapján (www.hegyvidek.hu), valamint a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Városrendezési és Főépítészi Irodáján.

A KÉSZ-ek tervezetével kapcsolatos javaslataikat és észrevételeiket 2018. november 24-ig várjuk írásban a következő címre:

Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Városrendezési és Főépítészi Iroda 1126 Budapest, Böszörményi út 23-25., vagy a kszt@hegyvidek.hu e-mail címre.

További felvilágosítást a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Városrendezési és Főépítészi Irodáján, a 224-5960-as telefonszámon kaphatnak, ahol az Iroda munkatársai készséggel állnak a rendelkezésükre.
Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy az Önkormányzat honlapján (www.hegyvidek.hu) elérhető a kerület egészére vonatkozó térinformatikai rendszer (Minerva). A térinformatikai rendszer segítségével teljes körűen tájékozódhatnak az aktuális szabályozási előírásokról, beépítési lehetőségekről.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Budapest Hegyvidék, 2018. november

Dr. Váczi János
alpolgármester

Tervezetek