*

Hírek

Friss hírek a Hegyvidékről

Kérdőíves felmérés a Hegyvidéken

A Hegyvidéki Önkormányzat a törvényi kötelezettsége alapján felülvizsgálja a 2015-ben megalkotott Integrált Településfejlesztési Stratégiáját, hogy újabb öt évre meghatározza a fejlesztési céljait.

Díszpolgárainktól búcsúzunk

Megrendülten fogadta a hírt az önkormányzat, hogy 2019 év végén és 2020 első napjaiban három díszpolgárát veszítette el. Fájó szívvel búcsúzunk Dr. Báthory Katalintól, Dr. Nemes Attilától és Szőnyi Erzsébettől.

Karácsonyi hangulat a kupolateremben

Ismét karácsonyi ebédre invitálta a kerületben élő időseket a Hegyvidéki Önkormányzat. A MOM Kulturális Központ Kupolatermében megrendezett ünnepségen egyetlen szék sem maradt szabadon.

Sütnek, főznek az adományokból

Második alkalommal hirdetett karácsonyi adománygyűjtési akciót a Gennaro Verolino iskola javára a CBA Csemege Prímákat üzemeltető Budaconsum Kft. Arra kérték a vásárlóikat, hogy valamilyen tartós élelmiszert, tisztítóeszközt, édességet tegyenek a boltokba elhelyezett gyűjtőpontokba, a felajánlásokat pedig a cég megduplázza. A kétmillió forint értékű ajándékok átadásán Pokorni Zoltán polgármester is meghívást kapott.

Lendvai művészNők

Lendva mindig híres volt gazdag művészeti életéről, azonban ez az első olyan kiállítás, amely kizárólag a város női művészeire fókuszál. Négy lendvai képzőművész alkotásaiból nyílt tárlat december 17-én a Hegyvidék Galériában.

Rendőröket jutalmaztak

Kiváló munkájuk megbecsüléseként, a kerületi rendőrkapitányság negyven alkalmazottja kapott év végi jutalmat az önkormányzat közrendvédelmi közalapítványának jóvoltából. Az elismeréseket Sztanyó István rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, kapitányságvezető, és az önkormányzat képviseletében Váczi János, polgármesteri főtanácsadó adta át.