*

Hírek

Friss hírek a Hegyvidékről

Járjunk együtt, szerte a Hegyvidéken

Újabb szakaszához érkezett az önkormányzat „Járjunk együtt!” kampánya: a Hegyvidéken élők javaslatai alapján tizenkét utcában jelennek meg táblák és felfestések a gyalogosok biztonsága érdekében.

Húsvéti figyelemfelhívás!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság lakossághoz intézett felhívása a Húsvéti ünnepek közeledtére való tekintettel.

Bemutatták a misézőhely-ötleteket

Február végén hirdettek eredményt az Anna-réti miséző- és emlékhely ötletpályázatán. A díjazott alkotók most, a Hegyvidéki Kulturális Szalonban megtartott kerekasztal-beszélgetésen részletesebben is ismertethették elképzeléseiket.

Nem akarjuk csökkenteni a zöldterületet

Sok probléma fakad a Városmajori Szabadtéri Színpad és környezetének jelenlegi, ellentmondásos kapcsolatából: ezek megoldására várt javaslatokat a Hegyvidéki Önkormányzat és a kulturális intézmény közös építészeti ötletpályázata. Összesen hét pályamű alkotóit díjazták.

Nincs már bomba a Csörsz utcában

Rendben lezajlott a Testnevelési Egyetem (TE) Csörsz utcai sporttelepének robbanószer-mentesítése. A szakemberek rekordgyorsasággal, mindössze néhány óra alatt hatástalanították, majd elszállították az építkezésen talált bombákat, a művelet alatt a lakosság tökéletes biztonságban volt.

Útburkolat javítás - Királyhágó utca

A Budapest Közút Zrt. tájékoztatása szerint a cég 2019. április 12-től 16-ig útburkolati javításokat végez a Királyhágó utca teljes útfelületén.

Felavatták a Gadányi termet

Ünnepélyes rendezvényre került sor 2019. április 4-én délelőtt az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben. 12. kerületi fotóművészek képeivel avatták fel a Gadányi Jenő hegyvidéki festőművészről elnevezett kiállítótermet.

Rangsorolas_nelkul_dijazasra_valasztott_palymuvek_1

Anna-réti misézőhely kerekasztal-beszélgetés

Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat tisztelettel meghívja Önt az „Anna-réti miséző-, emlékhely ötletpályázat” című kerekasztal-beszélgetésre, amelyre 2019. április 11-én, csütörtök 12:00 órai kezdettel kerül sor.