Hírek

Friss hírek a Hegyvidékről

A kálvinista Kalotaszeg

A Hegyvidéki Polgármesteri Hivatal Folyosó Galériáján megnyílt Csobaji Zsolt „A kálvinista Kalotaszeg” című kiállítása. A vendégeket dr. Szabó Zsófia Zsuzsanna aljegyző köszöntötte.

Átadták az Árkay-díjakat

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) építészhallgatói a legjobb diplomamunkáért, illetve a kiváló színvonalú pályaművekért idén is átvehették a Hegyvidéki Önkormányzat által alapított Árkay-díjakat.

Változnak a fizetőparkolás szabályai

A parkolási rendelet módosításáról, valamint két új építési szabályzat bevezetéséről is döntött az önkormányzat képviselő-testülete.

Libegők Éjszakája csillaghullás idején

Július 28-án rendezik meg a Libegők Éjszakáját, amelyhez csatlakozva a zugligeti felvonó is várja a különleges nyáresti élményre vágyó látogatókat.

Tanévzáró diplomaosztó a Szalon Egyetemen

Vége a tanévnek a Hegyvidéki Kulturális Szalon egyetemén is. Fonti Krisztina alpolgármester adta át a jól megérdemelt diplomákat a Szalon Egyetem hallgatóinak.

Mátyás Tábor tájékoztató

Az elmúlt évekhez hasonlóan színes, változatos, színvonalas programokkal várják a táborozókat a pedagógusok, változatos sportvetélkedők, kirándulások színesítik a táborozók szünidejét.

Elismerések egészségügyi dolgozóknak

Idén is a Normafa Gondozási Központban megrendezett, Semmelweis napi ünnepség keretében adták át az egészségügyi dolgozóknak adományozható kerületi elismeréseket.

Hegyvidéki Napok – jubiláló egészségnappal

Többször is próbára tette a szervezők, a közönség és a fellépők türelmét az időjárás. Gyakran megállt egy-egy rövidebb időre a jól szervezett műsor a hirtelen záporok miatt, de mind a meghívott sztárok, mind a közönség kitartott.

Nyár 2018 asszociációk

Örömteli estével nyitotta, „Nyár 2018 asszociációk” című tárlatát a Galéria 12. A kiállított művek látványát egészen augusztus 24-ig élvezhetik a Hajnóczy utcai Kávézó és Borbár falain az ide látogató vendégek.