*

Hírek

Friss hírek a Hegyvidékről

Intézze online a 2019-es parkolási engedélyét!

Hamarosan lejárnak az idei parkolási engedélyek. 2019. január 31. után érvényes engedély nélkül a kerületi lakosok sem állhatnak meg ingyenesen a fizetős parkolási zónákban a lakóházuk előtt.

Karácsonyi ebéd a szeretet jegyében

Hagyomány a Hegyvidéken, hogy karácsony közeledtével, közös ebédre hívja az önkormányzat a Hegyvidéki Gondozási Központ nappali ellátást nyújtó intézményeibe járó időseket. A MOM Kulturális Központban megtartott programon meglepetésekkel is kedveskedtek a kupolatermet és az emeleti előteret megtöltő vendégseregnek.

Rekord a Mikulás Kupán

Soha ennyien még nem indultak el a Városmajor utcai sportközpontban megrendezett Mikulás Kupán. A Hegyvidéki Úszóiskola évzáró versenyén 225-en álltak rajthoz.

Bemutatták a TÉR_KÖZ pályázatokat

A Hegyvidéki Kulturális Szalonban állították ki azokat a terveket, amiket a közösségi terek fejlesztésére kiírt fővárosi TÉR_KÖZ pályázatra nyújtottak be idén a kerületi önkormányzatok.

6_A

Faültetés a MOM Kulturális Központ kertjében

Méltán népszerű közösségi pihenő- és találkozóhely a MOMkult kertje, ahová az intézmény programjaira érkezők mellett az arrafelé sétálók is szívesen betérnek.

Jótékonysági vásár a Kulturális Szalonban

Az ősz óta új épületében működő Hegyvidéki Kulturális Szalon a Városháza téri vásár megnyitójával egy időben tartotta meg a zenés-verses műsorokkal, kiállítással és kézműves foglalkozásokkal kísért adventi jótékonysági vásárát.

Megnyitott az adventi vásár a Városháza téren

A Városháza térre nyíló, nemrégiben átadott új Hegyvidéki Kulturális Szalon közreműködésének köszönhetően minden eddiginél színesebb program várja az idei adventi vásár látogatóit.

Emléktáblát avattak Keönch Boldizsár tiszteletére

Egykori Greguss utcai lakóházán helyeztek el emléktáblát Keönch Boldizsár énekművész, énektanár tiszteletére. A Hegyvidéki Önkormányzat képviseletében Fonti Krisztina alpolgármester koszorúzott.

fenyfestes01

Idén is Advent a Hegyvidéken

2018. december 2-től december 24-ig a Polgármester Hivatal melletti Városháza téren. Kézműves vásár, családi rendezvények, kulturális programok.

jutalmazas09

Értünk dolgoznak, most őket díjazták

Hagyomány a Hegyvidéken, hogy az ünnepek közeledtével, az önkormányzat jutalmakkal ismeri el a kerületben is dolgozó tűzoltók és katasztrófavédelemi szakemberek munkáját.