Hírek

Friss hírek a Hegyvidékről

Fitt leszel, ha itt leszel! – tizedszer

Tíz iskola, tizenhárom óvoda, több száz gyerek és lelkes szurkolótábor – idén is fantasztikus hangulat jellemezte az immáron tizedik alkalommal megrendezett „Fitt leszel, ha itt leszel!” elnevezésű játékos sportvetélkedőt, amelynek ezúttal is a MOM Sport adott otthont.

Szülői fórum a beiskolázásról

Az állami fenntartású hegyvidéki iskolák mindegyike bemutatkozott azon a beiskolázási fórumon, amelyet a Közép-Budai Tankerületi Központ szervezett a leendő elsősök szüleinek.

Támogatás a Tamási iskola bővítéséhez

A férőhelyhiánnyal küzdő Tamási Áron iskolában a kapacitások további növelésére van szükség, ennek érdekében az állami fenntartó, a Klebelsberg Központ bővítené az iskola „A” épületét.

Energiatakarékosságra tanítanak Hümér kalandjai

Hümér egy kedves, de pazarló kis troll, akinek a gyerekek taníthatják meg, hogyan kell takarékoskodni az energiával. Erről szól a Hegyvidéki Önkormányzat Zöld Irodája és a Budai Rajziskola együttműködésében készült foglalkoztató füzet.

leka_geza_fk_papp_endre01

Csengey Dénesre emlékeztek

Koszorúzást tartottak az 1991-ben 38 évesen elhunyt író, Csengey Dénes egykori lakóhelyénél, a Németvölgyi út 20. számú ház falán elhelyezett emléktáblánál.