Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Helyreigazítási pert nyert a Hegyvidéki Önkormányzat

Helyreigazítási pert nyert a Hegyvidéki Önkormányzat

Helyreigazítási pert nyert a Hegyvidéki Önkormányzat az ezalenyeg.hu oldal ellen, amely - Kovács Gergely pártelnök (MKKP) megalapozatlan állításait megismételve - számos valótlan állítást tett, megtévesztve olvasóit a hegyvidéki parkolási rendszerről.

A bíróság az önkormányzat helyreigazítási kérelmének valamennyi pontját elfogadta.

A valótlan tényállításokat a sajtótermék a tárgyaláson elismerte, kimondva többek között azt, hogy nem igaz, hogy a Hegyvidéken a legdrágább a parkolási rendszer fenntartása.

Bár a bíróság csak ma hozta meg elmarasztaló ítéletét, az oldal már szeptember 29-én közzétett egy hatpontos mentegetőzést, tévedésnek próbálva beállítani hazugságait. A bíróság döntése alapján azonban az oldal köteles közzétenni, hogy nem tévedett, hanem valótlanságot állított, hamis látszatot keltett.

Az elmúlt hetekben számos sajtóorgánum vette át Kovács Gergely pártelnök tényfeltárásnak hívott valótlanságait. A hegyvidéki parkolási rendszert érintő rágalmak hamis voltára minden alkalommal felhívtuk Kovács pártelnök úr figyelmét és az azt közlő oldalak figyelmét is. Sajnálatos, hogy perrel kellett megvédenünk a jó hírünket