Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Közmeghallgatás

Közmeghallgatás - kérdések és válaszok

Tisztelt Hegyvidéki Polgárok!

Az idei év a koronavírus-járvány kapcsán komoly kihívások elé állított mindannyiunkat. Az önkormányzatnak is át kellett alakítania a működését, és a személyes kontaktusok helyett az elektronikus ügyintézésre, kapcsolattartásra helyezni a hangsúlyt.

Mind a hegyvidékiek, mind az önkormányzat munkatársainak biztonsága érdekében, valamint a veszélyhelyzet kapcsán érvényben levő kormányrendelet alapján az idén nem tudtuk a hagyományos módon megtartani a szokásos év végi közmeghallgatást. Arra kértük a kerületi polgárokat, hogy elektronikus úton juttassák el számunkra az őket foglalkoztató közérdekű kérdéseiket, javaslataikat, problémafelvetéseiket. Számos lakossági levelet kaptunk, amelyeket nagyon köszönünk.

Ahogy a nyilvános közmeghallgatás során, a jelenlegi rendhagyó helyzetben is nyilvánosak a kérdések és a válaszok, így ezeket az alábbiakban olvashatják az érdeklődők. A válaszok összeállításában az önkormányzat szakirodáinak munkatársai közreműködtek, így amennyiben egy-egy konkrét témában további kérdésük merülne fel, kérjük, hogy forduljanak az illetékes szakirodákhoz.

A kérdéseket és válaszokat EZEN A LINKEN olvashatják.

Még egyszer köszönjük, hogy kérdéseikkel, problémafelvetéseikkel, javaslataikkal segítik munkánkat.

Békés, boldog karácsonyt, sikeres új évet és jó egészséget kívánunk minden hegyvidéki polgárunknak!

Szabó Krisztina
kommunikációs vezető