Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

jagello_ut08

November 1-től ÚJ, ÁTSZÁLLÁSI PARKOLÓZÓNA A KERÜLETBEN

Megkönnyítjük a munkába járást! Tegye le autóját a térképen jelölt zónában, és utazzon tömegközlekedéssel! Kevesebb dugó, gyorsabb, környezetbarát közlekedés.

2018. november 1-től érvénybe lép a Hegyvidéken az ún. „Parkolj és utazz!” átszállási parkolózóna, amely kedvezményes parkolási lehetőséget biztosít a kerületi lakóhellyel (állandó lakcímmel) rendelkező, a fizető parkolási övezeten kívül lakó kerületi polgárok számára.

A „Parkolj és utazz! átszállási zóna” – előzetes regisztrációt követően – az Önkormányzat e-ügyintézési rendszerén keresztül vehető igénybe, használatáért naponta a Budapest közigazgatási határain belül meghatározott, két tömegközlekedési vonaljegy árának megfelelő rendszerhasználati díjat (700,- Ft) kell fizetni.

A „Parkolj és utazz! átszállási zóna” kedvezményes használata a díjköteles napokon a 8.00-18.00 közötti időszakra vonatkozik.

  1. Regisztráljon előzetesen a eugyintezes.hegyvidek.hu felületen
  2. Az „átszállási zóna” funkciót választva kövesse az utasításokat
  3. Parkoljon le a zónában.
  4. Amennyiben benne van a rendszerben, okostelefon használatával, a eugyintezes.hegyvidek.hu felületen az „átszállási zóna” funkció kiválasztás után tud fizetni.

Az átszállási zónában a kedvezményes parkolás naponta 8.00 – 18.00 óra között vehető igénybe, 18.00 óra után az üzemidő végéig a helyszínre érvényes parkolási díjat meg kell fizetni. 

Kérjük, olvassa el figyelmesen a regisztrációval és a zóna használatával kapcsolatos részletes tájékoztatást a hegyvidek.hu/atszallasi-parkolozona oldalon.

Az alábbi térképen láthatja a kedvezményes „Parkolj és utazz!” átszállási zónát:
PU_terkep

A zóna kezdetét és végét jelző táblák:
park

Amennyiben további kérdései merülnek fel, a kollegák az alábbi telefonszámokon állnak rendelkezésre: +36 1 224 5900 / 5916, 5395, 5396 mellék.

Egy új kezdeményezés lévén, az atszallasizona email címen várjuk a lakossági észrevételeket, javaslatokat a zónával kapcsolatban.

PARKOLJ ÉS UTAZZ! GYORS, OLCSÓ, KÖRNYEZETTUDATOS!