Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Kinyit a MOMkult

Sorra nyitnak a kerület intézményei

A következő napokban megnyílnak a Hegyvidék kulturális és sportintézményei. Valamennyi intézményben kötelező betartani az előírt járványügyi intézkedéseket.
Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.

A tulajdonos Hegyvidéki Önkormányzat és az üzemeltető MOM Kulturális Központ Nonprofit Kft. menedzsmentje a hatályos jogszabályoknak megfelelően, a szakmai és egészségügyi szempontokat figyelembe véve a MOMkult épületét regisztrációs- illetve belépőjegyes rendezvények, programok számára 2021. május 25-én megnyitja, annak látogatását érvényes védettségi igazolvány bemutatásához köti.

Ennek értelmében a MOMkult belső tereibe kizárólag olyan személy léphet be (életkortól függetlenül), akinek a nevére szóló érvényes védettségi igazolványa van, (a hitelt érdemlő érvényes védettségi igazolvány, valamint a személyazonosságot igazoló hatósági igazolvány egyidejű bemutatása mellett).

A MOMkult szabadtéri helyszínein megvalósuló programok látogatását az intézmény nem köti védettségi igazolványhoz, viszont a résztvevők számára a beltéri szolgáltatások elérését nem tudja biztosítani. Ezen programok, valamint a játszótér és az ökopiac látogatói a kertben felállított szaninterkonténert, valamint az egyéb mobil szolgáltató egységeket vehetik igénybe.

SZOLGÁLTATÁSOK ELÉRÉSE

• A MOMkult épületébe belépni, egyes rendezvényekhez igazodóan, kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet az érintett programok online kommunikációjában meghatározott idő szerint.

• Jegypénztár: telefonos és online ügyintézés minden hétköznap 10 és 18 óra között, személyes ügyintézésre egyelőre nincs mód. Kérjük, hogy a rendezvényekre szóló regisztrációs illetve belépőjegyeket online vásárolják meg! A MOMkult munkatársai a jegy@momkult.hu e-mailcímen, valamint a +36709084105-ös telefonszámon állnak rendelkezésre.

• Játszótér: a hét minden napján 9 és 19 óra között várja a látogatókat.

• Ökopiac: minden szombaton 6:30 és 13 óra között tart nyitva

A MOMKULT TELJES TERÜLETÉN A SZÁJAT ÉS ORROT ELTAKARÓ MASZK VISELÉSE TOVÁBBRA IS KÖTELEZŐ!

Jelen közleményben található információk a hatályos jogszabályi környezetnek megfelelően módosulhatnak, illetve visszavonásig érvényesek, újabb közlemény kiadása esetén hatályukat vesztik.

Folyamatosan nyitnak a kerület sport és kulturális intézményei is a fokozatosság elvét figyelembe véve. A nyitás feltételeiről az intézmények saját felületiken tettek közzé részletes tájékoztatást.