Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

lacey-williams-175638-unsplash

Felhívás a társasházi közös képviselők részére

A Hegyvidéki Önkormányzat a „Szelektálj kreatívan” elnevezésű pályázat keretében a kerület közös képviselőinek interaktív tréninget szervez.

Örömteli tény, hogy a hulladékok keletkezésének megelőzésével kapcsolatos ismeretek és a szelektív hulladékgyűjtési gyakorlatok egyre szélesebb körben terjednek el mind országos, mind pedig települési szinten. Ugyanakkor a megelőzés terén még mindig tapasztalhatók hiányosságok, illetve a lakosságtól szelektíven begyűjtött hulladék tisztasága sokszor nem megfelelő, azaz az egyes külön gyűjtött hulladéktípusok közé rendszeresen oda nem való anyagok kerülnek. A fővárosi közszolgáltatás esetében pl. a külön gyűjtött műanyaghulladék szennyezettsége mintegy 40-50%-os.

Fentieket figyelembe véve a Hegyvidéki Önkormányzat a Földművelésügyi Minisztérium által támogatott, „Szelektálj kreatívan” elnevezésű pályázat keretében a kerület közös képviselőinek interaktív tréninget szervez, a Humusz Szövetség és az FKF szakértőinek közreműködésével. Alapvető célunk egyfajta figyelemfelkeltés és ismeretterjesztés a megelőzés és a szakszerű szelektálás témakörében úgy, hogy ebbe – a közös képviselők útján – minél több ingatlantulajdonost, lakóközösséget vonjunk be.

A tréning időpontja: 2018. március 21. 14 óra
A tréning helyszíne: XII. kerületi Polgármesteri Hivatal alagsor

A tréningre minden közös képviselőt szeretettel várunk!

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a zoldpont e-mail címen jelezzék, további információért a (1) 224-5961-es telefonszámon érdeklődhetnek.