Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

4_akkord_show_korus03

Western-hangulat a pedagógusbálon

Kockás inget, cowboy csizmát és western kalapot húztak a hegyvidéki óvónők és tanárok, hogy megmutassák: nemcsak tanítani, lazítani is kiválóan tudnak. A tizenkilencedik pedagógusbálon finom falatokból, jóízű beszélgetésekből és táncból ezúttal sem volt hiány.

Egyebek mellett volt már nagyszabású black and white és gatsby-téma is, legutóbb pedig a vadnyugat kapuját sikerült megnyitni a hegyvidéki pedagógus bálon, melynek ismét a MOM Kulturális Központ patinás épülete adott otthont.
A hangulat már az est legelején fantasztikus volt: a padlón kártyalapok hevertek, a fényképezőgépek folyamatosan kattogtak, a lufikaktuszok pedig vidáman ringatóztak. A 4 Akkord Show Kórus country stílusú produkciója azonban még tovább fokozta a jókedvet, s nekik köszönhetően a western csizmás publikum a fenséges vacsora elfogyasztása előtt még egy laza táncot is lejtett.

4_akkord_show_korus05
„Egyre jobbak a pedagógusbálok!” – állapította meg Pokorni Zoltán, aki sokadik alkalommal nyitotta meg az ünnepi rendezvényt. Kiemelte: az ilyen és ehhez hasonló találkozások igen jó hatással van a munkahelyi légkörre, hiszen a jelenlevők közelebbről is megismerhetik egymást. „A bál megrendezése igen nagy feladat. Köszönet és dicséret illeti az Orbánhegyi Óvodákat! – tette hozzá a polgármester, aki arról is beszélt, hogy a hegyvidéki pedagógusok szakmai teljesítményének is köszönhető a kerületi tanintézmények magas renoméja.

bal02
„Jó kreativitással megáldott csapatom van, már akkor ötleteltünk, amikor két évvel ezelőtt megkaptuk a bálrendezés jogát. Tavaly a húszas évekbeli gatsby-stílust, most pedig a westernt hoztuk el. A legfontosabb szempontunk az volt, hogy kötetlen estét rendezzünk, és a szórakozásra fókuszáljunk. Persze, pedagógusként nem mindig sikerül megállni, hogy a szakmáról ne beszéljünk” – árulta el lapunknak Imrikné Krébecz Anita, az Orbánhegyi Óvodák vezetője, aki a báli stafétát Szabó Mónikának, a Táltos Óvoda vezetőjének adta át.
„Nagy örömünkre szolgál, hogy jövőre mi rendezhetjük meg a pedagógusbált. Még nem tudjuk pontosan, hogy milyen témakört választunk majd, de az biztos, hogy igyekszünk ugyanolyan jó hangulatot varázsolni, mint amilyen a mostani is!” – fogalmazott Szabó Mónika.