*

Advent a Lóvasúton - Danny mesél

2020. november 29.
Lóvasút - online produkció

Danny mesél: A mézeskalács úr meséje

Az idei advent és karácsony kicsit más, mint amit megszoktunk. Sokunknak ez az időszak a karácsonyi fényekről, varázslatos kulturális programokról, és a szeretteinkkel együtt töltött időről szól. (Meg persze a fahéj illatról és finom ételekről.)

Azért, hogy a kulturális programokból ne maradjatok teljesen ki, advent négy vasárnapján négy különböző online produkcióval készülünk Nektek a zugligeti Lóvasúton!

2020.11.29. Danny mesél: A mézeskalács úr meséje

2020.12.06. Szamárfül projekt: Holle anyó

2020.12.13. Nemcsaksanya - karácsonyi koncert

2020.12.20. Boggie adventi koncert

Dannyről és az előadásól
Danny Bain az Amerikai Egyesült Államokban született, zenélni hazájában, Afrikában és Dél-Amerikában tanult, majd 2010-ben Magyarországra érkezett, melyre azóta otthonaként tekint.
Jellegzetes mesemondó stílusa afrikai zenei hagyományokra épül, tradicionális és saját népmeséket ötvöz fülbemászó dallamokkal és hipnotikus ritmusokkal afrikai balafon kíséretében. Munkásságát a Gyermekszínházi Szemle különdíjával és a rangos Michel Indali-díjjal is jutalmazták már.
Előadásainak egy része a veszprémi Kabóca Bábszínházzal együttműködésben született, mint a vasárnap hallható mese is, mely az amerikai népmesék kiemelkedő alakjáról, a Mézeskalács Úrról szól. A magyar nyelvű előadásban angol dalbetétek hallhatók, ezeket bátran énekeljétek Dannyvel!
Az előadást 3 éves kortól ajánljuk.

A program INGYENES!

A videó egy hétig marad majd elérhető a Lóvasút honlapján és a Facebook-esemény alatt.