*

Dániel András: MIT KERESETT JAKAB AZ ÁGY ALATT? (És mi történt ott vele?)

2020. október 28. | 10.00
Virányosi Közösségi Ház

A Hab a tortán! bemutatja:

Dániel András: MIT KERESETT JAKAB AZ ÁGY ALATT? (És mi történt ott vele?)

 

2020. október 28. szerda, 10.00

Jakab szobája tele van szokatlan és végtelenül mulatságos lényekkel és eseményekkel! A vízibusz pályaudvartól a Nyalókába Ragadt Legyek Szabadtéri Múzeumáig rengeteg csodálatos helyből épül fel Jakab ágy alatti, színpompás és bizarr világa. Jakab a szobájában játszik. Billenős teherautóját, Klárikát tologatja, amikor szörnyű dolog történik... Klárika felborul, és az üveggolyók begurulnak az ágy alá. Az ágy alatt bizony sötét van, nagyon sötét. Jakab fél – de mégis bemászik! Az ágy alatt igaziból egy új, színes és izgalmas világ rejtőzik. Ott van persze a rémisztő Hómama meg a Szőrizéke, de talán mégsem kell tőlük annyira félni!

 

Mesél: Pető Kata és Porogi Ádám

Zenél: Kákonyi Árpád


Mit_keresett_Jakab_az_agy_alatt__jo

 

Az előadás alapjául szolgáló könyv 2014-ben jelent meg a Pagony Kiadó gondozásában. 2015-ben a Müncheni Nemzetközi Gyerekkönyvtár White Raven válogatásába került, 2014-ben pedig a HUBBY Magyar Gyerekkönyv Fórum Az Év Gyerekkönyvének választotta meg, mint a legeredetibb könyvet.

 

Az előadást három éven felüli gyerekeknek ajánljuk.

A belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: viranyos@viranyos.hu

 

A program a Petőfi Irodalmi Múzeum és az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet „Köszönjük, Magyarország!” programjában valósul meg.

 

Helyszín: Virányosi Közösségi Ház

1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/C

www.viranyos.hu