*

Kéj-est

2020. február 14. | 20:00 - 21:00

Lóvasút Kulturális- és Rendezvényközpont

Kéj-est

Erotikus líra és zenei improvizációk a Bettika quintettel és Horváth Kristóffal

2020. február 14. 20:00-21:00

 

A Kéj-est erotikus líra és slam Horváth Kristóf “Színész Bob” és Bakos Bettika előadásában a Bettika Quintet zenéjével. Vizuál: Sztranyák Zsófia.

A Kéj-esten kiderül, hogy az ókori indiában vagy egy pesti albérletben, fiatal és agg, fűzfapoéta és költőóriás is csak egyre tud gondolni, a szoknyát fürkészi és főleg azt ami az alatt van. A bő egy órás műsorban végig járjuk a testi szerelem, a vágyakozás, a beteljesülés és a csalódás kanyargós útjait sikamlósan és szemérmesen, meghitten és kíméletlenül.

Hogyan udvarol Weöres, Karinthy vagy éppen Csukás István? Milyenek a pajzán gondolatai egy középkori szerzetesnek? Mi jár egy slammer szatír fejében? …

 

Horváth Kristóf “Színész Bob” többszörös bajnok slammer, színházi és filmszerepei mellett A Tudás 6alom csoport vezetője, ahol hátrányos helyzetű cigány gyerekekkel foglalkozik.

http://www.nekemnemmindegy.hu/slam

Bakos Bettika énekesnő és együttese a Bettika Quintet 2018-ban a költészet napján a MOMkultban telt ház előtt mutatta be Csukás István fenőtt verseiből készült műsorát. Bettika a Bob és Bobék Orchestra Toldi és Rejtő műsorainak zeneszerzője, improvizációs műfajokkal, szabad zenével és jóga zenével is foglalkozik.

A Bettika Quintet tagjai: Bakos Bettika – ének, billentyűk, effektek, Dévényi Zoltán – gitár, Kosztolánszki Dominik – tenor szaxofon, fuvola, Mayer József – nagybőgő, Richter Ambrus – dobok

https://www.facebook.com/bettikamusic/

 

Jegyár: 2400 Ft,

Diák/nyugdíjas jegyár: 1200 Ft (A kedvezmény online nem érvényesíthető.)

Jegyek megvásárolhatók a lovasut.jegy.hu oldalon, a MOMkult jegypénztárában és az előadás előtt a helyszínen.

 

Helyszín: Lóvasút Kulturális- és Rendezvényközpont

1121 Budapest, Zugligeti út 64.