*

Tisztelt Hegyvidéki Polgár!

 

A Hegyvidéki Önkormányzat az elmúlt évtizedek során igyekezett kiemelt felelősséggel kezelni a környezeti állapotával kapcsolatos kérdéseket. A kiemelt felelősség oka egyrészt az, hogy a Hegyvidék a környezetminőség alapján Budapest legjobb állapotú kerületei közé tartozik, másrészt pedig egyes területei – elsősorban az erdőterületek – nem csak kerületi, hanem összbudapesti igényeket is kiszolgálnak.

Az önkormányzat 2016 végén megalakította Zöld Irodáját, melynek feladata, hogy tervezéssel, programok szervezésével, új kezdeményezések megvalósításával és a hatósági feladatok ellátásával is segítse a helyi környezeti elemek megóvását, fejlesztését a kerületi sajátosságok, lakossági preferenciák és a fenntartható fejlődés szempontjainak figyelembevételével.


Az alábbi kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárul ahhoz, hogy Önkormányzatunk a jövőben mind a környezetvédelmi tervezés, mind pedig a lakossági akciók, programok lebonyolítása során – a környezet- és természetvédelmi érdekek érvényesítése mellett – valós igényeket szolgáljon ki.

 

Kérjük, hogy a kérdőív kitöltésével segítse a Budapest Főváros XII. ker. Hegyvidéki Önkormányzat munkáját! A válaszadás önkéntes és anonim. A kérdőív kitöltése körülbelül 10-15 percet vesz igénybe.

 

HV_logoKöszönjük a segítségét!


Tovább a kitöltéshez >>