Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Parkolási engedélyek kiadása

Parkolási engedélyek kiadása

Tisztelt Hegyvidéki Polgár!

Figyelembe véve a járványügyi szempontokat, a 2022-es évre vonatkozó várakozási hozzájárulások kiváltása kizárólag elektronikus úton, a kérelmező Hegyvidék Fiókjának segítségével valósulhat meg. Szeretnénk ezzel is védeni ügyfeleink és ügyintézőink egészségét. A korábbi évek gyakorlata szerinti, személyes ügyintézés során történő engedélyigénylésre nem lesz lehetőség.

A 2021-re kiváltott engedélyek érvényességi ideje: 2022.01.31.

A 2022-re érvényes XII. kerületi várakozási hozzájárulások 2022.01.03-tól igényelhetők.

Arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben még nem rendelkezik Hegyvidék Fiók regisztrációval és a következő évre is zökkenőmentesen szeretne parkolási engedélyét kiváltani, Önkormányzatunk e-Ügyintézés regisztrációs weboldalán hozza létre saját felhasználói fiókját. A Hegyvidék Fiók létrehozása előtt, kérjük, olvassa el a regisztrációval kapcsolatos segédletet.

Sikeres regisztrációt és bejelentkezést követően az alábbi várakozási hozzájárulás típusok igényelhetők:

 

Amennyiben további kérdése van a regisztrációval vagy a várakozási hozzájárulás elektronikus igénylésével kapcsolatban, írjon az ugyfelszolgalat@hegyvidek.hu e-mail címre, vagy hívja a (061) 224 5900-as telefonszámunkat, ahol munkatársaink az 5916-os és az 5396-os melléken állnak rendelkezésre.

Köszönjük együttműködését.