Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Településfejlesztési dokumentumok

Településfejlesztési dokumentumok

Stratégia, városfejlesztés, koncepció, településfejlesztés, IVS, ITS

A településfejlesztési dokumentumok (a településfejlesztési koncepció és az integrált településfejlesztési stratégia) tartalmazzák az önkormányzat településfejlesztési szándékait, meghatározzák a település jövőképét, javaslatot tesznek a helyi környezet, társadalom, gazdaság és az infrastruktúra átfogó fejlesztésére, valamint az ezek megvalósítását szolgáló beavatkozásokra, programokra.

A Hegyvidéki Önkormányzat 2019 és 2020 folyamán elkészíttette az integrált településfejlesztési stratégiájának felülvizsgálatát megalapozó, az egész kerületet érintő kutatást és elemzést, melynek tájékoztató kiadványa az alábbi linken érhető el.


AZ ÜGYINTÉZÉS FOLYAMATA

A Városrendezési és Főépítészi Irodán az ügyfelek tájékoztatást kérhetnek az integrált településfejlesztési stratégiáról (Hegyvidéki Önkormányzat Integrált Településfejlesztési Stratégiája 2014-2020), a településfejlesztési koncepcióról (Hegyvidéki Önkormányzat Településfejlesztési Koncepciója 2015-2030), az Önkormányzat városfejlesztési akcióiról.

A kerület településfejlesztési terveivel kapcsolatosan véleményt is nyilváníthat a lakosság, a gazdálkodó szervezetek, az egyesületek és a civil szervezetek. Adott témában a hirdetmény útján ismertetett időtartamon belül szintén lehetőség van tájékoztatás kérésére, véleményezésre.

Ügyintézés a kszt@hegyvidek.hu címen és a 06/70/9531815 telefonszámon.

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK, OKMÁNYOK


DÍJAK, BEFIZETÉSEK

Díj- és illetékmentes.

LINKEK